Helt otippat!!

Varför måste helgerna gå så fort? Man hinner ju knappt blinka så är det söndagkväll! Men jag har fått in en helt okej träningshelg ialla fall. Tänka sig, men jag har simmat, cyklat och sprungit! Vilken jäkla skräll!! 🙂 Helt otippat!!

Det kändes knappt som att jag hade hunnit hem från Kronobergsbadet i fredagskväll, innan jag var där på morgonkvisten igår. Hade på schemat att köra 8x400m. Jag vet inte var alla människor höll hus, men jag fick en bana helt för mig själv att ligga och simma i. Här kan vi snacka lördagslyx Deluxe! Man tackar!! Och simningen fortsätter kännas bra.

IMG_1956

Dagen fortsatte sedan med ett brickpass. Drog iväg med Cervélon. Fantastiskt härligt att cykla utomhus. Fick in några timmar på cykeln innan det blev dags att hoppa i löparskorna. 40 minuter löpning med en lugnare start följt av dryga 20 minuter i 4.30min/km. Det kändes bra till en början….sen kraschade magen. Jää…a mage!!  Fan vad trött jag blir! Efter Playitas tycker den inte riktigt om att jag springer. Vad är problemet? Får kramp och ont och det känns allt annat än bra när jag springer. Har inte haft några känningar sen innan jag drog iväg. Får hoppas att det försvinner omedelbums!!!! Har inte tid med sån här skit nu!!

Fick ialla fall in mitt löppass och efter en brakmiddag bestående av X antal pannkakor med hallonsylt ( finaste lördagsmiddagen – sjukligt gott med pannkisar ) så somnade jag i soffan vid 21.30. Natti natti liksom. Tack och godnatt – trodde jag! Vaknade med ett ryck runt 22.30 och kände mig pigg som en mört. Råkade hamna framför en riktig snyftfilm. Så vid 00.30 inatt satt jag i soffan och storgrät…..haha. Men ibland är det ju faktiskt skönt att få gråta lite. Tänk att man kan vara så blödig! Torkade tårarna och lyckades sedan somna.

IMG_1743

Jag är ett pannkaksmonster!

Jag är ett pannkaksmonster!

Idag skulle Cervélon ut i friska luften igen. Dagens sällskap på cykelrundan blev min granne Lova ( som jag för övrigt träffade första gången på en fest hemma hos George och Helena Bjälkemo för ett år sedan. Sedan visade det sig att vi bor i samma hus. Ni vet – Stockholm är inte stort ). Hon är helt ny på det här med cykel. Hon ska köra Stockholm Triathlon till sommaren och var riktigt taggad för att testa sin cykel. Så vi drog iväg mot Ekerö. Det var inga varma vindar ute imorse, Grått och kallt och det hade regnat under natten så vägarna var lite hala. Men vi trampade på.

Cyklade mot Färingsö och Stenhamra. Cervélon gick som en Gud!! Inga problem idag. Underbart! Som alltid när man cyklar ute mot Ekerö träffar man på många bekanta. Idag var inget undantag. Hann snacka med Johan Korsvik som var ute och rastade sin cykel. Träffade även på Team Rynkebygänget som var ute och tränade. Har ju kört en del spinningpass med dom under vintern. Well well – 3,5 timme senare var vi tillbaka på Kungsholmen. Lova fick in en bra premiärtur ute på vägarna och jag hade en bra känsla  på cykeln idag.

Tycker alltid man brukar bli lite seg efter ett cykelpass ute i friska luften. Att ta en powernap i soffan brukar vara himla fint. Men idag dundrade jag in med en sockerchock för kroppen stället. Hamnade på grannfika hos Cicci och piloten där det slank ner både chokladboll och mazarin. Jaaaa dåååå!! Mumsfillibabba!! 🙂

Nu ska jag ut och köra ett kortare löppass! Hörde att magen skulle vara helt okej idag och ville att jag skulle flyga fram i löparpjuckerna. Jo jo!! Sen är det väl natti natti som gäller!  Ny vecka imorgon och den här veckan är det mycket sköj på gång!!

Hepp hepp!!

// Pannkaksmonstret Bea

PS: Idag är det precis en månad kvar tills jag drar till Mallis och laddar för Ironman 70.3 Mallorca! Det kommer bli riktigt bra!!!!

Pannkaksmonstret

Pannkaksmonstret

Vrooom! Bra fart på "raketen" idag!

Vrooom! Bra fart på ”raketen” idag! Och det cyklande pannkaksmonstret mådde som en prinsessa på cykeln! 

IMG_1980IMG_1992

Johan Korsvik fyllde på med energi under passet.

Johan Korsvik fyllde på med energi under passet.

IMG_1998

Solen ville så gärna kika fram bakom molnen.

Solen ville så gärna kika fram bakom molnen.

Nämen se där ja!!

Nämen se där ja!!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s