Salming Running

IMG_1768För några veckor sedan fick jag ett par löparskor från Salming Running hemskickade. Salming Running är helt nya på löparskomarknaden så det skulle verkligen bli intressant att testa dom. Alltid skoj att testa nya märken.

Jag fick ett par ( eller rättare sagt jag hade själv valt ) snygga rosa Salming Running Distance. Kunde så klart inte hålla mig utan blev tvungen att sticka iväg på ett löppass. Riktigt sköna skor som satt bra på fossingarna. Kände mig lätt i steget och efter en ca 11km testrunda kan jag inte annat än säga att jag var riktigt nöjd! Snabba, lätta och snygga! Tre i ett! Kan inte bli bättre!

IMG_1766

Har efter det kört med dessa skor på mina distanspass och är fortfarande lika nöjd! Så jag ger Salming Running Distance ett riktigt toppbetyg från mig!! Just nu är jag riktigt sugen på att testa deras Running Race och Running Speed också. Vill gärna se hur skillnaden är mot Distanceskorna.

Salming Running har följande modeller i sitt sortiment:

Running Distance

Running Speed

Running Race

Running Xplore

Så är ni intresserade av att kika på skor från Salming RunningKLICKA VIDARE HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DERAS HEMSIDA! 

IMG_1763

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s