Det här med punktering!

Hade sett fram mot en fin cykelrunda igår. Det gick alla tiders…..i 30 minuter. Sen fick jag punka. Bytte slang och rullade vidare. Kände redan efter någon minut att det började bli lite luft i bakhjulet igen. Faaan! Vågade inte chansa utan vände hemåt.

Det är något som är galet med mitt bakhjul. Det krånglar hela tiden. Det krånglade nere på Playitas också. Har haft FYRA punkor på bakhjulet redan i år. Och när jag inte har punka så går luften ur slangen direkt. Har pumpat upp det på kvällen och sen på morgonen har det varit helt tomt på luft. Väl hemma försökte jag med alla medel att fixa, rengöra fälgen (igen) och greja. Bytte slangar. Men icke!! Luften gick ur både slangarna och mig. Blev en liten ( läs en riktigt stor jäkla ) surtant efter allt krångel och gick till gymmet och körde på cykeln i två timmar istället. Fick cykla av mig mitt sura humör. Drog igång lite unz unz och dunka dunka i öronen och gick in i dimman. Sen blev jag glad igen 🙂

bild 1

Efter cykelpasset skulle jag springa. 5 km lugn uppvärmning och sedan 5×6 min intervaller med 90s vila och sedan 2 km nedjogg. Sprang ner till Kristinebergs IP. Där var det lugnt och stilla. Tanken var att jag skulle springa intervallerna i 4.10min/km. Men benen var så piggelin så intervallerna blev betydligt snabbare än det. Ner under 4.00min/km. Sen var jag trött ( läs riktigt sliten ) och soffan var riktigt jäkla go att softa i.

bild 2

Det här med sovmorgon när man är ledig är ju väldigt gött. Framförallt om man kunde sova länge. Nej då vaknar jag vid 6.30 och är piggeling. Okej då har jag sovit ca 7-8 timmar så kroppen är väl utvilad. Är pigg som en mört. Så imorse drog jag på mig löparskorna och sprang mitt distanspass. Det blev en tur runt Brunnsviken och ut mot norra Djurgården och tillbaka. Dryga 120 lugna fina minuter på klippor, stigar, asfalt, kullar och bryggor. Fantastisk fin morgon/förmiddag. Det fina när det är högtidshelger är att alla lämnar stan – så jag tror jag mötte två löpare under min runda. Riktigt najs!

Sen har jag hängt på söder hela dagen och eftermiddagen. Har softat i den jäkligt goa solen och vårvärmen tillsammans Erika och med Johannes Hopf – Hammarbys grymme målis. Det har blivit lite av en påsktradition att hänga på påskafton. Vi har hängt på bryggan, druckit kaffe, solat, snackat en massa skit och bara njutit av att våren är här!

bild 1 kopia

Hopf och jag!! Jag kände mig lite kort i rocken!

Hopf och jag!! Jag kände mig lite kort i rocken!

Hade även ett simpass på schemat idag. Så det var bara att bege sig till Eriksdalsbadet innan jag drog hem. 600m insim, sedan 10x200m och sedan avslutade jag med 600m lite lugnare. Vips så hade jag fått in 3200m.

Nu blir det påskaftonshäng ute på stan med trevligt sällskap!

Hepp Hepp!!

PS! Nu är det precis tre veckor kvar till Ironman 70.3 Mallorca. Det ska bli superkul att dra ner till Mallis och tävla. Och en tidig start på säsongen är kanske inte helt fel?! Hur som haver så ska det bli jäkligt kul att få räääääjsa! Wrooooom!!

bild 2 kopia bild 3 kopia bild 3

Nu börjar parkerna fyllas av människor som vill njuta ute i vårsolen. Härligt :)

Nu börjar parkerna fyllas av människor som vill njuta ute i vårsolen. Härligt 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s