Det kom lite olägligt!

Började ana oråd häromnatten när jag vaknade upp kallsvettig och varm. Kände mig inte helt okej. Hade ont i en tand. Aj aj! Det kändes nästan som att jag hade påssjukan. Min högra kind kändes snarare som två och stor som en ballong. Det var som tur var bara en känsla när jag tittade mig själv i spegeln. Men kände mig rätt hängig och trött i kroppen.

Tänkte att det går väl snabbt över. Men icke. Igår fanns det ingen återvändo. Fick snällt traska till tandläkaren med min onda tand. Det resulterade i att jag tydligen hade en kraftig infektion i tanden. Men vad tusan!! Precis vad jag inte behövde just nu så här 2 veckor innan tävling. Det kom lite olägligt just nu!  7 dagars penicillinkur och lugna dagar fram till helgen sa tandläkaren. Ja ja!!!

bild 5

Kände mig rätt mosig efter att jag fått en dunderbedövning och hade en skön febertopp igårkväll. Och när bedövningen släppte kan jag lova att det inte var någon härlig känsla. Det kändes snarare som att någon stod och slog med en hammare på kinden. Men nu är penicillinkuren igång och det är bara att hoppas att kroppen inte bryts ner för mycket av det.

Igår jobbade jag utomhus. Norr mälarstrand och stadion fick agera arbetsplatser. Det märks tydligt att våren är här nu. Oj vad många som var ute och morgonjoggade och körde powerwalk runt Kungsholmen. På stadion däremot var det lugna gatan. Lyx som alltid att vara där och jobba på dagarna. Jag körde ett kort styrkepass i gymmet innan jag skulle köra lunchklass. Och mitt planerade brickpass under eftermiddagen slutade i soffan istället för på cykeln och i löparskorna. Men men. Nu är det bara att gilla läget och försöka att ta det lugnt fram till helgen. Jätte skoj…….NOT!!!!

Snacka om fin arbetsvy!

Snacka om fin arbetsvy!

bild 1 bild 2 kopia bild 2 bild 3

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s