Nytt projekt och Raketen är hemma igen

bild 2Raketen är hemma igen! Äntligen! Han har varit saknad. Två nätter på CykelCity på söder för en riktigt serviceomgång var verkligen välbehövligt. Det verkade som att det varit något knas mot bakbromsen.

Då min penicillinkur har börjat verka rejält och jag mår bättre har jag fått OK att börja träna lite lugnt imorgon. Cykel och sim på schemat. Luuuugnt som min tränare alltid skriver när det ska vara just luuuuugnt!! Ja ja!! Tänkte dra ut på ett cykelpass med ett inplanerat kafferep ute hos några vänner utanför stan…..som även har jour när jag är ute. Jour för att komma och plocka upp mig om cykeln börjar krångla igen. Nu gäller det liksom att ligga steget före hela tiden. Hur som haver ser jag fram mot både att få simma, cykla och att få hänga med polarna imorgon.

Men vad jobbigt det är att inte kunna träna när man vill. Får ju tusan spring i benen. Och framförallt när det bara är två veckor kvar till Ironman 70.3 Mallorca. Det ska bli riktigt najs att dra iväg till solen och värmen. Okej Stockholm är ju helt fantastiskt just nu. Hela stan skiner upp och det är verkligen en grym stad att bo i så här års. Men det är alltid något speciellt att dra iväg. Den 6 maj hoppar jag och Jessica på planet mot Mallis! Wooohooo!! Vi laddar båda två just nu med att äta penicilin. Verkligen en jätte bra uppladdning…….verkligen!

Sitter just nu på ett tåg på väg mot Stockholm efter en liten trip till metropolen Gävle under eftermiddagen. Har varit på ett riktigt bra möte. Kommer från och med nu vara projektledare för ett jäkligt roligt projekt. Det kommer innebära en hel del jobb framför datorn för min del. Men jäklar vad bra det kommer bli! Nya utmaningar! Aj lajk it!!

Annars så är det lite andra roliga grejer på gång. Men det tar vi imorgon!! I övrigt så mår man förjäkligt bra av att få hänga med sina bästa polare.

bild 1 bild 2 bild 3 bild 4 bild 5jo

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s