Föreläsning på Nordea och att få en handduk i belöning!

Igårmorse var det dags att bege sig till Nordea för att hålla en föreläsning. Fick helt enkelt byta ut träningskläderna mot lite mer passande kläder. Ta seden dit man kommer helt enkelt. Kände knappt igen mig själv i spegeln denna måndagsmorgon. Det hör inte till vanligheterna att kavajen och mascaran åker på.

Väl på Nordea mötte Nina upp mig och jag fick en liten guidad tur inne på kontoret. Kl 9.00 var det dags för mig att köra igång min frukostföreläsning för de anställda. Det gick riktigt bra ( tycker jag själv ) och vips så hade en timme passerat. Är det något jag verkligen gillar så är det att stå och prata om något som jag brinner för.

Efter föreläsning hade vi lite eftersnack och jag får tacka Nordeapersonalen som kom och lyssnade på mig. Fantastiskt bra start på dagen och veckan.

Sen var det dags att svida om till arbetskläderna igen. Lunchspinning på schemat och vips så glömde jag bort att jag hade mascara på mig. Eftersom jag svettas en hel del när jag rör på mig så såg jag väl ut som ett monster när jag satt där framme och höll låda i 55 minuter. Men det bjuder jag på 🙂 Inte lätt att komma ihåg allting jämt.

Gårdagens egna träningspass bestod av 90 minuter bikramyoga. Nu har jag slarvat med det igen och inte kört det på ett tag. Anade att det skulle bli jobbigt. Och mycket riktigt. Jäklar vad varmt det var och herregud vad stel jag kände mig. Det blev tuffa 90 minuter i den nästan 45 gradiga värmen. Men det var bara att härda ut. Tänkte att det kan vara bra för kroppen att få härdas lite i värmen inför Mallistävlingen. Löpningen där nere kommer nog inte bli någon lek.

Efter 90 minuter stretchande, rörlighetsträning och andning genom näsan var jag helt slut. Då får man belöningen. En kall handduk som doftar ljuvligt. Tänk att man kan bli så glad över att få en kall liten handduk. Men den är såååååå underbar. Kall och svalkande och vips så har man glömt bort att man har kämpat och slitigt hårt i värmen. Fick sätta mig ner flertalet gånger. Det var så varmt och tungt.

Jag gillar bikramyogan och kör den som ett komplement i min träning. Att få stretcha ut kroppen i värmen, att jobba med andningen och att bara få egen tid är riktigt härligt.

Igår kom nr 3 av PT Kvinna ut i brevlådorna. KUL!!!! Min grymma klient Cecilia pryder omslaget detta nummer. Nästa vecka kommer den ut i handeln! SPRING Å KÖP!!!!!

20140429-115400.jpg

20140429-115407.jpg

20140429-115414.jpg

20140429-115427.jpg

20140429-115433.jpg

20140429-115731.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s