Fredagsträning och häng med Robert Kronberg

Igår var jag så otroligt omotiverad till att träna. Vissa dagar är det så. Tog en sovmorgon och sen hade jag så svårt att ta mig i kragen. Fick in ett intervallpass på cykeln….and that´s it! Tog istället en skön powernap på två timmar i soffan istället för att springa på eftermiddagen. Det var ju rätt gött det också.

Idag har det däremot varit en bra träningsdag med en riktigt fin känsla i kroppen hela dagen, trots tuffa träningspass på schemat. Hade en lite lugnare och kort morgonlöpning i ottan innan jobbet. Och vilken morgon. Jag gillar att vara ute och springa innan stan har vaknat till liv.

bild 1 bild 2

Till lunch blev det cykel, eller rättare sagt en lunchklass spinning följt av 3 x 8 minuters intervaller på Kristinebergs IP. Hade med mig Jonas som träningssällskap idag. Han höll koll så vi höll min planerade pace, medan jag höll koll på klockan. Teamwork!! Och tack för sällskapet! Det underlättar att ha sällskap när man ska springa intervaller. Det rådde dock tystnad under 24 minuter!

Ikväll var det simning på schemat och då fick jag sällskap av Johan som mötte upp på Eriksdalsbadet. 800 m insim med lite teknikövningar följt av 15x100m med 15 sekunders vila mellan varje 100m. Sen lite avbad på det. Fin fint och lilla hjärtat pumpade på rätt bra där ett tag.

En bra träningsdag! Nu börjar det ju närma sig tävling på riktigt. Helgen kommer bestå av lite fixande med allt som ska med ner till Mallis. På söndag är det dags att packa ner cykeln. Har beställt nya tävlingshjul…..som tyvärr inte hinner komma innan jag åker som det ser ut just nu. Ja ja….så är det. Livet går inte under för det. Har ju något att se fram emot när jag kommer hem sen istället.

bild 3 bild 4 bild 5

I eftermiddags mötte jag upp en gooo gubbe från Göteborg….som inte heter Glenn, utan Robert Kronberg. Robban och jag gick en utbildning ihop för si så där 4 år sen. Vi tog en fika och snackade massa skit. Och vi är ju rätt bra på att snacka både Robban och jag, så det blev inte många tysta sekunder under den fikan. Det blev mycket träningssnack så klart om allt från mjölksyra till häcklöpning, triathlon och tyngdlyftning. Robban som har ruskigt fina meriter i bagaget, har ju sadlat om från häcklöpare till tyngdlyftare numera. Kul med nya utmaningar. Sen hann vi spåna på lite framtida projekt också. Som alltid när man har trevligt rusar tiden iväg. Jag blev tvungen att bege mig mot simhallen och Robban skulle bege sig mot Bosön för att träna.

Ihelgen ska han hålla ett träningsevent på Bosön tillsammans med Linus Thörnblad. Tror dom två grabbarna kan ha en hel del nyttig information att dela med sig.

I övrigt så är min försvunna Garminklocka tillbaka efter tre veckor på vift. Jag hade lyckats gömma den på ett idiotsäkert ställe här hemma. Fint när man gömmer grejer så man inte ens själv hittar dom. Nu är lyckan total. Äntligen kan man börja träna på riktigt igen 🙂

Hepp Hepp

bild 4 bild 5 bild kopia

bild 1 bild 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s