Jag kör Utö Swimrun 31 maj!

 

Min sponsor/samarbetspartner Bikester, som drivs av outdoorhandlaren Addnature, frågade för ett tag sedan om jag var sugen på att köra Utö Swimrun för dom. Det var inte så mycket att fundera på.

Jag och Daniel ( som jobbar på Bikester ) teamar upp i mixklassen och kör Utö Swimrun för Addnature. Det ska bli riktigt kul. Addnature är ju partner till tävlingen. Och det är ju inte många dagar kvar. Tävlingen går den 31 maj, det vill säga om 27 dagar.

31 km löpning och 4 km simning ( i 13 etapper ) väntar.

Addnature som har ett brett sortiment av det mesta inom outdoor, har även den nya våtdräkten för swimrun från HEAD. Jag och Daniel kommer köra med den på tävlingen. Så just nu inväntar jag på att den ska dyka upp här hemma 🙂

Jag hoppas att sommarvärmen kommer tillbaka och värmer upp vattnet. Annars kommer det bli riktigt kallt och härligt under simningen. Det ska ialla fall bli riktigt jäkla sköj.

Bild lånad från Addnature

Bild lånad från Addnature. Klicka på bilden för att komma till Addnatures hemsida.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s