Atjoo prosit!

20140505-100512.jpg

Det är lite den uppladdningen jag kör just nu. Hann precis sluta äta min penicillinkur från tandinfektionen så kom nästa bakslag. En fin dunderförkylning med halsont. Hej och hå!! Det går bra nu!

Vaknade upp i lördags och mådde inte helt hundra. Vaknade upp igår och mådde inte helt hundra. Vaknade upp imorse och mådde inte helt hundra. Faaaan!

Ja ja. Nu är det som det är. Det är bara att gilla läget och hoppas att det går över. Kroppen känns fortfarande stark och jag är taggad för tävling på lördag. Dricker en blandning av ingefära, citron, honung och echinagard. Försöker vila och tänka positivt. Herregud…..det är många dagar kvar.

Har ialla fall packat ner cykeln och inhandlat det viktigaste: slangar till cykeln….kombinerat med alvedon och c-vitaminer i form av apelsiner. That´s all you need baby!!

Imorgonbitti i tidig otta går flyget till Mallis! Det ska bli så gött att åka till värmen. Och jag hörde att när jag vaknar imorgonbitti ( eller inatt ) så kommer jag vara pigg och kry och frisk som en nötkärna!! 🙂

 

20140505-100446.jpg

20140505-100452.jpg

20140505-100503.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s