Vila och ladda om!

Det blev en bra träningsvärk i kroppen efter lördagens tävling. Har haft stora svårigheter att gå senaste dagarna. Men idag är den borta och kroppen känns pigg igen. Jag måste bara säga det: Fasiken vad kul det är att tävla!!!!! Kul, kul, kul!! Man blir ju tävlingshög! Längtar redan till nästa triathlontävling. Och det dröjer ju inte alltför länge innan det är dags att ställa sig på startlinjen igen. Om drygt en månad är det dags.

Det blev ialla fall en fantastiskt fin födelsedag med beachstuk, finmiddag och mycket gött som gick ner i magen. Känner mig redan äldre och klokare. När man fyller år får man äta precis hur mycket skit som helst. Jag är ju väldigt svag för chokladbollar.Det var ju tyvärr dåligt med den varan på Mallis. Fick istället äta massa annat gott……och det funkade ju bra det med. Annars har vi mest solat, badat, rengjort cyklar och vilat kroppen senaste dagarna.

Imorgon är det dags att börja jobba igen. Det kommer vara full rulle fram till fredag. Då är det även dags för fotografering för tidningen igen. Eftersom vi ska vara utomhus och fota hoppas jag på riktigt bra väder.

På torsdag drar min simvecka igång. Nu ska det simmas hej vilt under en vecka tydligen. Så klart kommer det att bli en del löpning och cykel också. Men huvudfokus kommer att vara simning. Kikade i kalendern och såg att det är 18 dagar kvar till UTÖ-swimrun, som jag ska köra tillsammans med Daniel för Team Addnature/Bikester. Jag hoppas att värmen kommer och att vattnet hinner bli lite varmare än vad det är just nu.

Nu är det dags att ta tag i två högar här hemma. Mailhögen och tvätthögen. Sen ska cykeln monteras ihop. Alltid lika segt – men vill man cykla så har man liksom inget val.

Min rapport om racet i lördags kommer under veckan. Den kommer innehålla diverse plus och minus om min dag på banan.

20140513-173736.jpg

20140513-173750.jpg

20140513-173807.jpg

20140513-173827.jpg

20140513-173835.jpg

20140513-173851.jpg

 

20140513-173933.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s