Simvecka, blekfisar och nakenfisar

Foto: Sofie Lantto

Foto: Sofie Lantto

Då har min simvecka dragit igång. Nu blir det sim varje dag under en vecka. Härligt! Vissa dagar kommer det bli sim x 2 också. Imorse var det dags att möta upp grabbarna för ett simpass på Eriksdalsbadet. Det blev sim med tre blekfisar – Gustaf, Johan och Tobbe 🙂

Och jäklar vad segt det gick. Det kändes som att jag aldrig hade simmat tidigare. Tungt, tungt, tungt kan beskriva morgonens träningspass. Som alltid blir det kafferep efter simmet. Det är ju liksom halva nöjet med morgonträningen.

Gustaf, jag, Johan och Tobbe!

Gustaf, jag, Johan och Tobbe!

I söndags när vi hade vår lilla beachdag nere på Mallis hade vi sällskap av både blekfisar och nakenfisar. Vi tyckte efter en stund att det var väldigt mycket naket på stranden. Nakenfisar åt alla håll och rikningar. Vi blev som fnissiga 14-åringar när vi insåg att vi hamnat på Platja Naturista……haha 🙂 Man kände sig riktigt påklädd med bikinin på. Man visste liksom inte vart man skulle kolla. Dom var överallt. Man blev nästan lite generad när man låg där och solade bland alla nakna människor. Man är ju inte van vid det liksom.

Själv ser jag mest fram mot att få ta på mig våtdräkten och simma utomhus här hemma. Nästa vecka öppnar utomhusbassängen på Eriksdalsbadet. Då får man ialla fall vara utomhus och plaska.

bild 1 kopia bild 2 20140507-194444.jpg 20140327-220945.jpg

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s