Du har väl inte missat!

Var förbi min sponsor och samarbetspartner Bikester/Addnature i förmiddags på deras kontor ute i Frihamnen. Där var det full aktivitet. Kul att träffa alla!

Fick med mig en massa snygga grejer hem. Bland annat min nya våtdräkt från Head. Eller rättare sagt swimrundräkten. Den satt som en smäck!! Fick även med mig lite cykelkläder, löparkläder och annat smått och gott!! TAAAAACK!!!!!

Nästa torsdag ska den testas i det iskalla vattnet. Tillsammans med Addnature ska Petter och Jojje köra swimrunträning. Jag och Danne ( som jag ska köra Utö swimrun med ) ska också vara med på ett hörn. Shit!!! Det kommer vara kallt i vattnet alltså.

Och du har väl inte missat att Addnature har öppnat upp en ny butik på söder – Addnature Puls. Kika gärna in här för att kolla. Den öppnade i onsdags så det är verkligen nytt! Fokus i den här butiken är mer triathlon, swimrun, cykel och terränglöpning. Bikester har delar av sitt sortiment i butiken. Så nu är det bara att bege sig till söder.

20140516-131028.jpg

20140516-131034.jpg

Bild lånad från Addnature

Bild lånad från Addnature

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s