Och där sprack planeringen!

Det här med pollen!! Har aldrig varit känslig för det. Men nu har det bara smällt till ordentligt. Igår var jag så jäkla däckad så jag inte ens tog mig utanför dörren. Så gårdagens träningsdag blev soffläge och GBG-varvet på tv. Inte helt fel. Kul att se några bekantingar dundra in på fin fina tider på tv:n.

Idag kändes det bättre så imorse drog jag iväg med Cervélon på ett cykelpass ute på Färingsö. Men det var tungt att andas och bakom glasögonen rann tårarna. Ett tag kändes det som att jag var i en bassäng och simmade utan simglasögon. Hostade och snorade. Man är ju som dunderförkyld fast man inte är det. Förbaskat jobbigt faktisktt!!!

Halmstad triathlon flyttad

Jag hade ju planen att köra Halmstad Triathlon i sommar. Den tävlingen ligger samma helg som SM i Motala och Vansbro Triathlon bland annat – 29 juni. Det var ju helgen när allt krockade. Nej men då fick jag ett mail från Halmstads tävlingsledning igår om att dom måste flytta fram tävlingen på grund av att allt inte är klart med myndigheterna för cykelbanan. Så nu är tävlingen flyttad till den 7 september. Skit också!!!

Jahapp….vad gör man nu då? Jo det lutar åt att det får bli SM i Motala istället – långdistans. Oj oj oj!!! Det innebär alltså 4 km simning, 12 mil på cykeln och 30 km löpning. Väääääldigt lååååååång simning för mig. Men vad tusan! Men surt med Halmstad. Hade verkligen sett fram mot att köra den tävlingen den 29 juni. Får se hur jag gör den 7 september.

Men men….så är det här i livet. Får istället rikta in mig på att simma dubbelt så långt än tänkt, cykla 30 km till och springa dryga 9 km extra. Lite extra krydda i vardagen!

I övrigt så idag när jag var och cyklade träffade jag på två äldre herrar som också var ute och cyklade. Krutgubbar! Dom hade passerat 80-sträcket. Jag blir så glad när jag får träffa på sådana grymma människor. Vi snackade ett bra tag och dom tyckte det var så roligt att fler och fler tjejer var ute på vägarna och cyklade nuförtiden. Den ena herren var ju för gullig. Han hade med sig sin kaffetermos i bakfickan och frågade om jag ville ha en kopp. Så där ska jag också bli när jag är 80+.

20140518-134249.jpg

20140518-134259.jpg

20140518-134316.jpg

 

20140518-141929.jpg

20140518-141935.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s