Utesim

 

Nu är det sommartider – enligt Eriksdalsbadet! Hey hey!!!

Nu har Eriksdalsbadet stängt sin inomhusbassäng under morgontimmarna och istället öppnat upp sin utomhusbassäng. Det vill säga nu är det sommartid! Så vill man simma vid 6.30 är det bara att gilla läget just nu.

Och det kändes verkligen som det när jag satte på mig dunvästen imorse när jag cyklade iväg. Lite kyligt är det allt under morgontimmarna. Sedan blev det att gå från dunväst till att tassa ut i baddräkten till bassängen. Som tur var är vattnet varmt. Runt 28 grader som dom i repan att det var när jag frågade dom. Fick in ett helt okej morgonpass trots morgonkaoset som infann sig i bassängen. Och eftersom det var rätt gött i vattnet var jag mindre sugen på att hoppa upp ur vattnet när jag var klar. Brrrrrr…….kallt!!!

På torsdag är det ju dags att simma i våtdräkten och i ett kallare vatten. Det kommer bli fantastiskt jäkla kallt!! Och om 1,5 vecka är det Utö Swimrun!! Det är bara att gilla läget just nu och inse att tempen i vattnet inte kommer att vara överdrivet varm och go.

20140520-090959-32999651.jpg

20140520-090958-32998769.jpg

20140520-091000-33000466.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s