Däckad.nu

Det går bra nu – NOT!! Totalt däckad av den här tandinflammationen!

Feber, värk, uppsvullen kind och nu har jag fått ett rinnande öga på samma sida. Slemmig och vi ska inte ens prata om vad som sker kring tanden. Kroppen mår inte bra och mentalt är det här otroligt jobbigt. Fruktansvärt jobbigt om jag ska vara ärlig.

Har noll energi just nu och vill bara sova. Gjorde ett tappert försöka till att jobba idag. Det gick åt pipsvängen. Det blev febertopp och soffläge istället.

Fått penicillin och hoppas på att det ska hjälpa snart. Inatt hade jag sån jäkla tandvärk att jag inte ens kunde sova. Tog en utskriven citadon för att dämpa smärtan….,inte ens det hjälpte.

Jag är så less just nu! Orkar inte speciellt mycket och jag orkar inte med det här. Jag vill må bra och kunna träna. Men det enda receptet just nu är att vila, vila och vila.

Förstår nu varför jag var så jäkla trött förra veckan och knappt hade någon energi och ork på träningen. En rejäl inflammation sätter sina spår. Hjärtat rusar just nu i 200 så fort jag gör något……..minsta lilla rörelse och hjärtat går på högvarv.

Dags att återgå till viloläge i soffan. Det blir hemmadag imorgon också. Kroppen måste få läka och värken måste försvinna!

Två penicillinkurer inom 3 veckor! Just nu känns det som att min tävlingssäsong bara glider mig ut händerna. Nu har man slitit som fan och tränat. Sen kommer tävlingssäsongen och då bryts kroppen ner av det här. En jäkla tand!!!

Gör mig frisk nu!!!

20140527-192332-69812803.jpg

20140527-192331-69811968.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s