Den som väntar på något gott…..

Redan onsdag. Det firar vi med att damma av en gammal dänga från -93. Kan tänka mig att jag dansade friskt på UG ( ungdomsgården ) i Hede när dom hade sin discon. 1993 – då hade jag hunnit bli 12 år. Nästan tonåring…. stort!

Dagarna susar förbi. Jag är inne på dag 10 med vila. Men nu börjar det äntligen vända. Förkylningen börjar ge med sig och tanden mår bättre. Två penicillinkurer senare. Nu vänder det….äntligen! Kan inte annat än dra på leendet. Härligt 🙂 Tjooo hooo!!!

Men jäklar vad dålig jag har varit. Inser det nu när man mår bättre. Förra veckan var ingen lek. Tandjäkel!!! Snacka om att en tand kan ställa till med problem. Från tandinflammation + penicillinkur till tandinflammation + penicillinkur + förkylning + en släng av ögoninflammation. Hejsan hoppsan i galoschen! Måste nästan skratta åt eländet nu så här i efterhand.

Ska till läkaren imorgon för att kolla att allt är okej med kroppen. Men räknar med att ta det lugnt ett par dagar till. Ingen idé att starta upp träningen för tidigt nu så man bli sjuk igen. Kroppen ska få nöta soffa ett par dagar till. Inte helt fel det heller. Har fokuserat på att vila, äta bra och se framåt. Tänka positivt. Skulle egentligen ha kört Sövde triathlon – medeldistans -till helgen. Men tyvärr blev det inte så.

Det ska bli väldigt intressant att se hur kroppen kommer gilla läget att den ska få börja träna snart igen. Den längtar efter att få röra på sig. Jag är ingen soffnötare. Soffintervaller funkar det med. Men det är inte lika skoj som att få träna. Okej ett par dagar, sen tröttnar man på det. Kroppen är gjort för att vara i rörelse. Just nu känns det som att jag har tappat mina muskler och min kondition är körd i botten. Men vad tusan. Det är bara till att börja bygga upp kroppen igen.

Tänk att få dra på sig löparskorna…….svära på intervaller för att det är så jäkla jobbigt, njuta av ett soligt och långt, lugnt distanspass. Eller dra iväg på Cervélon…..susa fram på vägarna. Eller dra på sig våtdräkten eller baddräkten och få simma. Mumsa gel och bars och dricka sportdryck. Det drar i träningstarmarna!

Den som väntar på något gott…………. 🙂 Snart snart snart!!!

bild 1 bild 3 bildbild 2 bild 4

Fick hem ett paket med triathlonkläder från Fusion igår. TAAAACK snälla! Ser verkligen fram mot att testa dessa. Har inte ens hunnit med att testa mina nya hjul som kom precis innan jag blev sjuk. Herregud – det blir rena rama julafton när jag ska köra igång med träningen.

bild 4 kopia bild 5bild 3 kopia

Nej nu avslutar vi den här kvällen med att hoppa i säng innan jag somnar i soffan.

Hepp hepp!!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s