Pressfrukost för JBL Reflect BT på Addnature Puls

logo


bild 2
Imorse tog jag mig till min nya favvobutik i Stockholm – Addnature Puls!! Här finner du allt inom triathlon, swimrun och traillöpning bland annat. Underbart helt enkelt!

Idag var det dags för pressfrukost och visning av JBL:s nya sporthörlurar. Namnet på de nya hörlurarna är JBL Reflect BT och de är helt anpassade efter sport och rörelse.

Grejen med de här hörlurarna är att det inte behövs någon sladd till exempelvis mobilen när du ska lyssna på musik. JBL Reflect BT där BT står för bluetooth. Det vill säga att du enkelt synkar hörlurarna med mobilen via bluetooth. Väldigt smidigt när man tränar till exempel.

bild 4

Väldigt smidigt är också att det finns en liten magnetfunktion på hörlurarna, så de enkelt kan slås ihop och nästan bilda ett halsband om man inte vill ha de på sig.

Ljudet i hörlurarna då? Jo då. Det är riktigt bra. Du kan själv styra volymen och låtarna via knapparna på hörlurarna, även om din telefon ligger en bit bort. JBL Reflect BT klarar av ett avstånd på upp till 12 meter. Du kan själv ställa in kabellängden på hörlurarna via ett spännsystem.

Hörlurarna har en batteritid på 5 timmar. Därefter laddas de enkelt upp via en USB-sladd. Hörlurarna är även utrustade med reflexer så de syns i mörkret. De är så klart tåliga för svett.

Priset för dessa ligger idag på ca 899:-

Sitter just nu med mina nya hörlurar på mig och måste säga att de både sitter bra och att ljudet är grymt. Och bara att slippa hörlurarsladden är ju värt guld. Antar att de kommer få hänga med på många träningspass framöver. Och eftersom de fungerar som ett par vanliga hörlurar fungerar det så klart att prata telefon i dom också. De finns i fyra olika färger.

bild 5 bild 3

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s