Höstplanering och tävlingstankar

Stockholm har fortsatt att leverera riktigt bra sommarväder de senaste dagarna. Jag flyttar stor del av mitt jobb utomhus så här års. Och från och med den 30 juni kommer mitt PT-gym inne i stan att stänga ner för renovering. Så då finns det inga alternativ än att vara utomhus under sommaren. Men det finns ju fantastiska möjligheter till bra träningsställen runt om i den här stan.

Hade bland annat den här utsikten på jobbet igår.

Hade bland annat den här utsikten på jobbet igår.

Just nu är det mycket jobbplanering inför hösten. Samtidigt så är vi inne på dom sista veckorna med träning ute på företagsgymmen. Sen får vi ”sommarlov” från varandra fram till mitten av augusti. Då drar vi igång igen. Träningsbranschen går liksom ner i varv under sommaren.

I dagarna har vi skickat iväg PT Kvinna nr 4 på tryck. KUL!!!! 🙂 Och min grymma PT-klient pryder förstasidan detta nummer.

Igår tog jag mig ut till Sickla för att simma lite öppet vatten. Hoppade upp på morsans gamla pärla från -81, drog på mig finkostymen och trampade iväg. Eftersom Sickla ligger på andra sidan stan blir det en bit att cykla. Och eftersom cykeln inte har några växlar blir det ett bra cykelpass. bild 2

 

Jag, Tobbe och Sandra möttes upp för att köra ett pass. Och precis när vi kom ner till Sickla sjön gick starten för Sickla triathlon. Då fick vi möjlighet att heja på Johan, som jag och Tobbe brukar simträna med. Vi vill ju inte svika vår träningskompis utan agerade en stark hejarklack. Både Tobbe och Johan ska köra Ironmantävlingar i slutet på juni. En drar till Nice och en åker till Klagenfurt. Själv vet jag inte vad det blir just nu. Det beror helt och hållet på hur kroppen känns.

Planen för mig var ju att köra Halmstad triathlon – medeldistans i slutet på juni. Den stora tävlingshelgen. Det går riktigt många tävlingar den helgen. Men den tävlingen blev ju framflyttad till september. Så som det ser ut just nu blir det SM i Motala istället den 28 juni. Men då är det Nice-distansen som gäller. 4 km simning, 12 km cykel och 3 mil löpning. Såg att det var ett riktigt starkt startfält som ska vara med. Det som känns tyngst just nu är att komma igång med löpningen. Simningen och cykeln känns okej. Men löpningen har jag en bra bit kvar att jobba upp. Men va fasiken! Det är bara att bita ihop. Är riktigt tävlingssugen just nu.

Ja ja…….Tobbe och jag fick ialla fall in dryga 2,2 km bra simning igår i ett riktigt varmt vatten. Riktigt härligt. Mötte sedan upp polare Lisa för en middag på bryggan i Hammarby sjöstad. Sedan väntade en cykeltur hem till Kungsholmen……med en bländade sol över Västerbron. En bättre onsdag började närma sig sitt slut.

Och vips så blev det torsdag……och idag så händer……….det får ni höra om ikväll 🙂

Jag och Tåååååbbe!!

Jag och Tåååååbbe!!

bild 3 bild 4 bild 4 kopia 2 bild 1 kopia

Middag på bryggan

Middag på bryggan

Västerbron - fantastisk fon att bestiga utan växlar på cykeln. Men kvällssolen gjorde att det kändes lättare att cykla över bron.

Västerbron – fantastisk seg att bestiga utan växlar på cykeln. Men kvällssolen gjorde att det kändes lättare att cykla över bron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s