Stockholm Swimrun och Hede Dream Team

Snabbare än väntat blev det dags att damma av tävlingskläderna och hitta någon slags tävlingsform. Vips så ska jag hoppa in och köra Stockholm Swimrun på lördag. Jäklar vad sköj det ska bli. Totalt väntar 3,8 km simning och 21 km löpning. Jag kommer köra mixklassen tillsammans med Pontus. Så nu är det väl bara att tagga till och hoppas på en pigg och stark kropp på lördag.

bild

Och eftersom det är torsdag så innebär det löpklass med Sats/Urban Tribes för min del. Jag och mitt gäng utgår från Sats Fridhemsplan och springer sedan ner till Kristinebergs IP. Där möter vi upp de andra anläggningar och kör löpskolning innan det är dags för intervaller. Var lite orolig att vädret skulle ställa till det för oss. Men lagomt till vi skulle köra igång kom solen och gjorde och sällskap.

Dagens pass bestod av:

3 (1000m + 400m + 200 m ) Med 45 resp 90 sekunders vila mellan intervallerna och sedan 2 minuters setvila. Och tusan vilket starkt gäng jag hade med mig i min fartgrupp idag. Det är så härligt att se hur de pressar sig, även när det börjar kännas tungt. Grymt jobbat idag!

bild 5 bild 2

Har även fått hjälp av snälla Emil idag för att fixa lite grejer med cykeln och mina nya toksnabba tävlingshjul. Gissa om jag kommer bli snabb eller rättare sagt snabbare på Cervélon framöver. Måste ut och testa dom en sväng på söndag. Det drar i cykelbenen nu.

Hej snyggingar

Hej snyggingar

Och nu drar äntligen fotbolls VM igång. Anar att det kommer bli en och annan match framför tv:n kommande veckor. Det blir ju perfekt att götta ner sig i soffan efter tuffa träningspass och kolla på fotboll.

Tänk när man var yngre och själv spelade fotboll. Vilket team vi var. Riktigt söta. Hede IK Dream Team med en blandad ålder från 79:or till 83:or, killar och tjejer. Det största var ju när man fick åka till Östersund för att möta lagen därifrån. Det var stort……och långt. 15 mil enkel väg för att spela en match. Och det viktigaste på hela resan var när vi stannade på korvmojjen i Hackås för att köpa hamburgare på vägen hem efter matchen. Och då fick man free refill på drickan. Det var lyx. Sånt hade inte kommit till Hede på den tiden 😉

Några år senare splittrades laget. Grabbarna köpte moppe och bildade Hede Hellmoppers istället. Och hur coolt var det inte att få hänga med dom grabbarna? Hade man tur fick man åka med en sväng på moppen. Annars var det mest uppvisning på byn av mopparna. Och dom var absolut inte trimmade……haha 🙂 Det ljuva livet i en liten håla i dom härjedalska skogarna i början på 90-talet. Det var tider det.

Tyvärr är det ingen i Hede Dream Team -89 som har fått spela fotbolls VM.

Hede Dream Team -89 Övre raden från vänster: Cecilia, Therese, Robert, Torgny, Pär, Johan, Oskar, Helena Nedre raden från vänster: Johan, Michael, Andreas, Andreas, Andre, Hans och jag!

Hede Dream Team -89
Övre raden från vänster: Cecilia, Therese, Robert, Torgny, Pär, Johan, Oskar, Helena
Nedre raden från vänster: Johan, Michael, Andreas, Andreas, Andre, Hans och jag!

 

I övrigt så måste jag få tacka gänget på Klarna för blommor och fint omnämnde. Dom brukar vara med på min onsdagsspinning, men nu flyttar dom då företaget byter lokaler. Tråkigt att dom flyttar……kommer sakna gänget.

bild 1 kopia 2 bild 2 kopia

 

1 tanke på “Stockholm Swimrun och Hede Dream Team

  1. Pingback: Jag kände mig som en gasell! | BEATRICE AMUNDSSON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s