Då kör vi: Stockholm Swimrun – 3,8km sim och 21 km löp!

bildDå var det snart dags för start! Klockan 14.00 går starten för Stockholm Swimrun 2014. Jag är lite av en inhoppare i ett lag idag.

Jag står på startlinjen för Team Adeptic tillsammans med Pontus. Vi har aldrig träffats. Så det kan bli en spännande dag. Vi får ta det som det kommer helt enkelt. Vi har endast hörts via telefon och mail. Men det kan ju bli hur bra som helst. Vi har ju några timmar på oss att lära känna varandra under dagen.

Team Adeptic är det lag som jag ska köra Ångaloppet för tillsammans med Björn Rosenthal. Där såg jag att vi tydligen är seedade som elit och får starta först. Björn gjorde ett grymt lopp där förra året vilket resulterade i en bra startposition. Hej å hå! Startgrupp 0. Därefter startar grupp 1-3.

Men åter till dagens tävling! Jag känner mig så redo som jag kan göra. Har tre löppass i kroppen sedan Ironman 70.3 Mallorca och har simmat fyra gånger. Det blir bra med en liten genomkörare idag. Det ska bli kul. Riktigt kul. Dagens bana består av 3,8 km sim och 21 km löpning. Detta är fördelat på 10 simsträckor och 11 löpsträckor.

bild 5

Vad har du med dig och vad har du på dig under tävlingen?

Det är så klart väldigt individuellt. Vissa saker är obligatoriska. Men sen om man vill köra med hel/avklippt våtdräkt, paddlar, dolme med mera är upp till var och en. Jag kommer ialla fall att köra med följande grejer idag.

Utrustning

* Under våtdräkten kör jag med ett par korta tights och linne/sporttop och ett par strumpor

* Våtdräkt ( swimrundräkt ) från Head avklippt sådan

* Paddlar

* Dolme – som jag fäster kring benet

* Skor:  INOV-8-X-TALON 190

* Klocka: Garmin 910XT

* Simglasögon: Zoogs

* Badmössa – får vi på plats

* Visselpipa

* Har med mig gel från High5

* Inplastad karta

* Lina med karbinkrokar som vi kommer ha mellan oss under tävlingen

bild 4

Så nu återstår bara att ladda, ladda och ladda. Sen ska vi ha jäkligt kul ute på tävlingsbanan idag. Och dagen till ära så verkar Stockholm bjuda på ett strålande soligt lördagsväder. Härligt!

Och har man ingenting inplanerat i dagens kalender, så tycker jag absolut att man skall ta sig ut mot norra Djurgården för att kika och heja på tävlingen. Ta en kaffe och bulle och agera hejarklack i solen. Något jag alltid tycker om att göra om jag inte själv står på startlinjen. Klockan 14.00 går startskottet. Don´t miss!!!

Rock on!! Yiiihaaaa!!

Traditioner är till för att följas. Och som alltid dagen före en tävling måste jag äta smågodis. Bästa uppladdningen. Smågodis i soffan. Igår var inget undantag. Smågodis, fotbolls VM och soffläge….ahhhhhh!   Jäkligt gött!

bild 1 bild 2

bild

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s