Onsdagsleverans

Idag har det varit paketleverans hela dagen lång. Först kom våra nya tävlings/träningskläder för SPIF Triathlon. Sjuuuukt snygga om jag får säga det själv. Vi kommer vara snyggast på tävlingsbanan i år och framförallt….vi kommer att synas. 

Fint också att vi beställde mössor och pannband. Just nu känns det som att det kommer att behövas innan start på varje tävling, om det ska fortsätta vara så här kallt. Jag gillar att ha på mig mössa. Gå omkring som en liten tomte och ha det gött!

bild 4 kopia 2

Tomten!!

Tomten!!

Sen kom det leverans från Milebreaker och kort därefter kom det paket från ResorbSport. Nu är förrådet påfyllt här hemma. Det går alltid åt. Vilken onsdag!!! Sämre dagar har jag haft!

bild 5 kopia 2

Igår skulle jag springa trail. Det händer inte jätte ofta i min träning. Jag är ju mer en asfaltslöpare. Men det är bra att variera underlaget. Så det blev ett bra pass ute vid Norra Djurgården. Upp och ner, ner och upp. Lårmusklerna värkte bra efter det passet.

Och idag blev det dags att hoppa i det sommarvarma vattnet i Brunnsviken. Det var väl ca 15 grader. Man kan säga att det var friskt. Jag och Pontus ( som jag körde Stockholm Swimrun med ) körde ett simpass på lunchen. Simningen är den gren som känns överlägset bäst för mig just nu. Tänk vad det kan vända. Så var det inte för ett tag sedan. Jag körde med min swimrundräkt och det var inte så kallt att köra med avklippta armar och ben. Funkade perfekt. Och kroppen levererade bra! Träningen känns ruskigt bra just nu!

bild 3 bild 2 kopia bild 3 kopia 2
bild 4

Cykeln är fortfarande kvar på lagning så jag får snällt köra på spinningcykeln på gymmet så länge. Det funkar faktiskt okej. Men jag längtar efter att få nöta cykelmil utomhus nu. Fick även in ett kortare styrkepass imorse mellan klienterna. Har varit lite slarvig med styrketräningen den senaste tiden. Men jag behöver det. Framförallt coreträning, rygg och axlar för att inte bli en hösäck! Vi är inne på sista dagarna på gymmet nu innan dom stänger för renovering. Sista dagarna med Arnold på ett tag. Man kan säga att han och jag har lite olika kroppsform.

bild 1 kopia bild 5 kopia

Igår var det en grym kväll här i Stockholm. Lite varmare än vad det har varit de senaste dagarna. Det resulterade i en kvällspromenad med min polare Maria. Alltså den här stan är ju bara för underbar när solen behagar visa sig. Man får liksom inte nog av utsikten.

Nu är det dags att sova och ladda om för en ny dag! Lite tuffare träningsdag på schemat imorgon. Då gäller det att vara utvilad. Ihelgen är det många tävlingar som går av stapeln. Själv skulle jag varit i Halmstad och tävlat. Men det blev ju framflyttat. Trist!! Men men…..nästa helg står jag på startlinjen!!! Längtar som bara den!

bild 4 kopia bild 3 kopia bild 5

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s