Att jaga eller bli jagad av kidsen i vattnet!

Vilken tävlingshelg det har varit. Jag har har haft fullt upp med att hålla koll på alla man känner som har räjsat runt om i Sverige och Europa. Det verkar som det har varit riktigt grisiga förhållanden både i Motala och i Vansbro. Och lite mer humana förhållanden i Nice och Klagenfurt. Det har varit betydligt varmare att sitta framför datorn eller kikat in på appen på telefonen när man har suttit hemma i soffan med en kopp kaffe.

bild 4 bild 5 kopia

Här i Stockholm bjöds det på sol/moln och cirka 15-16 grader igår under förmiddagen. Då  blev det ett distanspass på cykeln tillsammans med Emil Dansk. Han fick hålla bra fart för att inte tappa mitt bakhjul 😉 Nej så illa var det inte. Men vi fick in ett bra pass och det är ju alltid trevligt med sällskap när man är ute på distanspassen. Sedan blev det ett lugnare löppass bland myggor och knott. Det är näst intill fruktansvärt att springa längs med vattnet vissa dagar. Fy fasiken vad smådjur det är i luften. Skulle man gapa och springa samtidigt, skulle man garanterat vara mätt när man kommer hem. Nej….fy fasiken vad äckliga dom är! Dom går bort!!!!!

bild 1 bild 2 bild 3 bild 5 bild

Det här med att simma i samma bana som ett gäng 10-12 åringar – det kan nästan vara lite förnedrande. Plask, plask säger det så kommer dom och simmar förbi en. Jäklar så snabba dom är. Vissa har man inte en suck att hänga på alltså. Men då är det bara att ta upp kampen och jaga, jaga, jaga!!! Eller så får man bli jagad och man vill ju helst inte bli omsimmad, så då är det bara att kötta på i vattnet. Fick in ett bra simpass imorse med 600m insim, 4×400 racepace och 200m avbad. Tack ungdomar för bra draghjälp bassängen!

bild 2 kopia

bild kopia

Idag är det en vecka tills jag står på startlinjen. På fredag bär det av söderut. Det är dags att tagga till ordentligt! Hoppas verkligen att min nya våtdräkt kommer i början på veckan. Vill gärna hinna testa den innan tävling. Efter mitt fruktansvärda skavsår i nacken efter Stockholm Swimrun är det tur att jag inte simmat så mycket med våtdräkt, så det har fått tid att läka ordentligt. Men jag vill ha den NUUU! Helst igår.

I övrigt så går Cervélon som en kung och jag känner mig stark på cykeln. Löparbenen sliter ont som vanligt. Men fick in ett riktigt bra tröskelpass ikväll.

Dags att ladda om för en ny vecka och tävlingsvecka!!!

Hepp Hepp

bild

 

 

 

1 tanke på “Att jaga eller bli jagad av kidsen i vattnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s