Jag mot danskarna!

Igår blev det några timmar i bilen. Men med bra musik och grymt sällskap gick milen ner till Göteborg fort. Jag körde och Maria fick agera DJ. Bilen var till snudden överfull med triathlonprylar. Härligt!

Efter några timmar i Göteborg blev det dags att ta färjan över till Danmark. Kände mig som en riktig turist. Det var vi och alla husbilar med älgar på. Svensk sommar!

Tjeeeeeena!

Tjeeeeeena!

Dessa älgar

Dessa älgar

bild 3

Vi var lite sugna på att byta upp oss till husbil

Vi var lite sugna på att byta upp oss till husbil

Imorse vaknde vi upp till en strålande lördag. Varmt och härligt ute. Efter en morgonkaffe i solen tog vi oss till vattnet. Jag behövde testa mina våtdräkt som jag har fått låna tillfälligt nu när min andra är trasig och i väntan på den nya. Den satt som en smäck. Och temperaturen i det salta vattnet var ljuvlig. Jag simmade en runda medans Maria tog ett löppass.

Nu ligger jag på hotellrummet och laddar…..som alltid med smågodis innan tävling. Cykeln är incheckad i ett hav av cyklar. Verkar vara en rätt stor tävling i Danmark det här.

Klockan 9.20 imorgonbitti går starten. Vi kommer att starta i vattnet. Sedan simmar vi 1,5 varv på en bana så vi får ihop våra 1,9 km. Cykelbanan ska avverkas två varv så det blir 90 km och sedan har vi en avslutande löpning på en två varvsbana a 10,5km per varv.

Nej nu är det bara att ladda och tagga till!!

Stort lycka till säger jag till mig själv! Kör hårt och smart!

Hepp hepp

bild 1 kopia bild 2 kopia bild 3 kopia bild 5 kopia bild 5 bildbild 1 kopia 2 bild 2 kopia 2 bild 3 kopia 2 bild 4 kopia 2 bild 5 kopia 2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s