Två Cervélo P3:or och Brunnsvikensim

bild 5
Vattentemperaturen i Brunnsviken går det inte att klaga på ialla fall. Igår morse mötte jag upp klubbkamrat Britta för att morgonsimma innan jobbet. 24 sköna grader i vattnet på morgonkvisten. Riktigt gött. Jag passade på att simma i mina tävlingskläder som jag ska köra i på Ångaloppet på söndag. Även skorna fick vara på. Alltid bra att få en liten känsla om hur det kommer kännas. Riktigt skönt att simma utan våtdräkt även om jag får kämpa och slita lite mer än vanligt. Även skorna gör att det blir lite tyngre. Tävlingsdags på söndag alltså! Det ska bli riktigt kul. Team Adeptic tillsammans med Björn Rosenthal.

bild 1

bild 2

Efter morgonsimmet var det väldigt nära och bekvämt för mig att smita upp till Sturebadet Haga. Där kommer jag att husera en del under hösten. Och igår passade det perfekt att jobba där efter morgonsimmet. Dom har gjort en renovering under sommaren och det har blivit otroligt snyggt där inne. Vi lunchtid skulle jag köra en spinning och coreklass. Härligt att se ett gäng bekanta ansikten igen och även ett gäng nya ansikten.

Efter jobbet blev det dags att svida om till cykelkläder. Ett cykelpass med grannen Pär Kristoffersson väntade. Inte helt fel med sällskap. Sist jag träffade Pär var när vi sågs i Jönköping. Då sågs vi med två tomma blickar och under mindre roliga omständigheter. Vi körde ju en oskön DNF på tävlingen. Pär kracshade rejält med cykeln och har tagit det rätt lugnt sedan dess.

Men igår tog vi våra snygga Cervélo P3:or ( okej en var lite mer kraschade än den andra ), likadana cykeltröjor ( SPIF: a la äldre modell ) och rullade iväg. Vi såg nog ut lite som Piff och Puff på tur. Vi cyklade ut mot Färingsö och gjorde en hel del fartökningar efter vägen. Ett riktigt bra cykelpass. Dryga 2,5 timme senare var vi tillbaka på Kungsholmen. Lite tröttare och men mycket gladare. Tack för  bra draghjälp Pär och härligt att se dig tillbaka i träningen igen!

Gårdagens cykelutsikt bitvis!

Gårdagens cykelutsikt bitvis!

Jag och Pär

Jag och Pär!

I övrigt så har jag varit på en välbehövlig benbehandling hos grymme Can! Ont som f….n gör det med ack så välbehövligt. Kroppen får utså med mycket och då gäller det att ge den omvårdnad i form av behandlingar lite då och då. Och idag ska den här kroppen iväg till kiropraktorn. Har fått ett par rejäla låsningar i ryggen som hämmar min rörelse en hel del. Inte bra! Så det blir att gå till knotknäckarna på Kiropraktorkompaniet. Annars så rullar träningen på för fullt. Löp, cykel och sim för fulla muggar. Även ett och annat litet styrkepass i gymmet har det blivit. Det är viktigt att komma ihåg styrkan också. Jag vill ju inte bli en hösäck. Det är lite för tidigt för det.

Tack å hej!

Lite java på Sturebadet Haga!

Lite java på Sturebadet Haga!

Sturebadet Haga

Sturebadet Haga

bild 2

Styrkepass på gymmet. Otroligt gött för musklerna.

Styrkepass på gymmet. Otroligt gött för musklerna.

Lunchutsikten från jobbet. Kan inte klaga!

Lunchutsikten från jobbet. Kan inte klaga!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s