Ny samarbetspartner!

COREEVO_R
Igår hade jag ett riktigt bra och trevligt möte med min nya samarbetspartner – Coreevo.

Coreevo är ett spanskt märke som har tränings- och kompressionskläder. Fokus ligger på löpning/triathlon/skidåkning bland annat. De håller just nu på att etablera sig i Sverige och jag är först ut med att få kläderna.

Då jag väntar på kläder i min storlek fick jag med mig ett gäng kläder och grejer ur deras sortiment så länge. Fantastiskt sköna och snygga kläder och smarta finesser på grejerna. Här har man tänkt till ordentligt. Kläderna finns i färgerna vitt, svart, rött och blått.

Återkommer med mer info inom kort. Och spana gärna in deras hemsida – KLICKA HÄR!

COREEVO_RW logo coreevo Red

IMG_5939.JPG

2 tankar på “Ny samarbetspartner!

 1. Hej! först vill jag säga att du är en stor inspiration och jag älskar din blogg! alltid intressant att läsa om alla tävlingar som du kör och besöker.
  Jag går själv i funderingar kring att våga ställa upp i min första ironman..funderar på ironman i Kalmar nästa år och undrar om du vet ifall de är stort tryck när man anmäler sig? (Tänker på Vasan och Vättern där de går riktigt fort)…

  Tacksam för svar! Hälsn Carolina 🙂

  • Hallå!!

   Det är klart du ska prova köra en Ironmantävling. Det är en fin utmaning och riktigt roligt att köra.

   Jag tror det gäller att vara snabb på att anmäla sig. Platserna brukar ryka rätt så snabbt. Kalmar öppnade ju sin anmälan igår och vill man ha en plats tror jag att det är bra att skicka in en anmälan nu.

   //Bea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s