Löpvila

Efter förra helgens Ironman i Kalmar är det Stockholms tur att bjuda på tävlingar. Hela helgen är det tävlingar. Härligt med triathlonyra mitt i stan. Själv laddar jag för en heldag i växlingsområdet under morgondagen då 3700 personer skall vara med och tävla. Kan bli spännande. Det pågår även löptävlingar. Bellmanstafetten har pågått under veckan och kör även stafetter idag. Otroligt många lag som är med och springer. Och uppe i Dalarna är det också löparfest. Ultravasan 90 och 45 km samt Vasastafetten.

Under veckan har min stukade fot blivit bättre. Har inga problem att stödja på den. Istället har jag snedbelastat och fått smärta i höften. Det är absolut inte bra. Var hos duktige sjukgymnasten Carl Norell som fick kika på  höften. Löpvila i 7 dagar till blev ordern. Fick även med mig några övningar som jag skall göra dagligen.IMG_6212Att simma och cykla är inga problem. Det är just löpningen som gör ont när jag sätter ner foten i marken ( när stöten blir ). Då hugger det till rejält. Ja ja. Det är bara att göra sin hemläxa och vila från löpningen så höften får lugna ner sig från stötar. Tur då att jag kan simma desto mer och köra cykel.

Har fått in ett bra gäng simpass under veckan. Mycket teknik men även fartpass. Cykelpass utomhus har blivit på en spinningcykel inomhus istället. Tiden har inte funnits för att bege sig iväg på Cervélon under veckan.

IMG_6183 IMG_6164 IMG_6169

I övrigt så är det full fart i vardagen nu. Jag tycker det är skönt. Har under veckan hunnit med att besöka 7 stycken gym för att jobba. Det har även blivit jobb i en och annan spinningssal runt om i stan och så klart utomhus. Det känns att hösten är på ingång nu. Det är riktigt kyligt under morgontimmarna när man står utomhus. Riktigt friskt!

Jag har varit på möten som har resulterat i bra grejer. Och äntligen! Den 1 september öppnar mitt ”PT-gym” upp igen. Det ska bli skönt med en fast bas igen. Jag kommer även köra PT ute på Sturebadet Haga nu från hösten och ha en liten bas där.

Nu är det lördag! Den kommer spenderas en timme i bassängen på Eriksdalsbadet, på en cykel någonstans i stan och sedan blir det lördagsjobb framför datorn. Har en del spännande projekt i rullning som skall levereras kommande vecka. Men man får planera träningen efter triathlontävlingen idag. Jag kommer vara bänkad i soffan.

Hade den riktigt supersnabbe Javier Gomez bredvid mig i bassängen på Eriksdalsbadet häromdagen. Han på ena sidan och sedan hade jag unge och lovande triathleten Emil Dansk på andra sidan. Kan säga att det var bra fart på dessa gossar.

Efter en riktigt fin sovmorgon och långfrulle är det dags att ta tag i dagen!

Stretch! Välbehövligt för kroppen.

Stretch! Välbehövligt för kroppen.

Skanskafolket har fått starta  upp träningen denna veckan.

Skanskafolket har fått starta upp träningen denna veckan.

Sturebadet Haga! Nyrenoverat och gymmet bjuder skön träningsmiljö

Sturebadet Haga! Nyrenoverat och gymmet bjuder skön träningsmiljö

Möte, möte, möte

Möte, möte, möte

Emil, jag och Gomez

Emil, jag och Gomez

Ett stycke spinningsal någonstans i stan

Ett stycke spinningsal någonstans i stan

En annan spinningsal i stan

En annan spinningsal i stan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s