Min nya idol!

Jonas Buud!! Vad säger man. Han är min nya idol. Vilken jäkla kille Han springer UltraVasan 90 km på tiden 6:02:03. Det är helt galet snabbt. Hans splits genom hela loppet  är fantastiska. 3:53 min/km som snabbast och 4:07 min/km som långsammaste kilometer tid. Det är ruskigt snabbt alltså. 90 km löpning är ju ändå 90 km. Tiden kan då jämföras med mitt senaste Vasalopp som jag skidade mig igenom på tiden 6:00:38.

Ett stort imponerande Grattis till Jonas Buud!

bild 1

 

Idag laddar vi om för Stockholm triathlon. Närmare 4000 personer kommer under dagen att tävla på Stockholms gator. Distanserna är sprint och olympisk. Det kommer även att gå en stafett nu under morgonen.

Nu hoppas vi  att Stockholm bjuder på bra väder, glatt humör och en härlig tävlingsdag! Jag kommer befinna mig i växlingsområdet ( som är gigantiskt ) nere vid Norr Mälarstrand hela dagen från …..snart! Tänk dig att närmare 4000 cyklar skall in på ett och samma ställe.

Stort LYCKA TILL idag alla som ska tävla. Ha kul på banan!

Och stort LYCKA TILL alla som kör Ironman Köpenhamn idag!!!! Rock on!

bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s