Gör en liten satsning…..

IMG_6260Tänk att idag fick jag äntligen en sovmorgon. Vaknade piggelin klockan 06:20. Det är ju rena lyxen att kunna / få sova så länge på morgonen.

Fem dagar denna veckan har klockan ringt vid 05:15. Tre dagar har det varit uppstigning för jobb och två dagar för egen träning. Tur att jag är morgonmänniska. Däremot har jag varit riktigt dålig på att lägga mig i tid. Inte bra. Jag behöver sömnen för att orka. SKÄRPNING!

Höstkylan är här och nu är det mössa och vantar som gäller under morgonträningen. Det är riktigt kyligt i luften. Framförallt för mig som inte rör mig lika mycket som mina klienter. Har huserat en hel del på Östermalms IP och Kristinebergs IP denna veckan. Och nu har ju även Stockholms stadion öppnat igen. Tre fantastiskt fina anläggningar som vem som helst får använda. Det tar jag verkligen tillvara på.

IMG_6257IMG_6258

Igår när jag var på Östermalms IP i ottan var jag inte direkt ensam där. Klockan 6:30 var planen full av korplag som skulle spela fotbollsmatch. Tre matcher samtidigt. Och vid 7.30 drog tre nya matcher igång. Det är inget glansliv att vara korpenspelare direkt.

Under min egen morgonträning har det blivit simpass på Eriksdalsbadet. Men oj vad segt det går med simningen nu. I tisdags ville kroppen inte alls samarbeta. Fick slita som tusan. I torsdags gick det lite lättare. Har kört mycket teknikpass – inte jätte skoj men ett ont måste. Men det är ialla fall skönt att vara inne i morgonrutinerna med morgonsim igen.

IMG_6266 IMG_6358

Då jag har haft löpvila denna veckan också har det blivit desto mer cykel. Intervaller på trainern och även pass på spinningcykeln. Ingen utomshucykling har det hunnit bli på grund av långa arbetsdagar. Då får man ta till det enklaste sättet och då får det bli trainer eller spinningcykel mellan jobb eller på sena kvällen. Det börjar ju bli mörkt rätt tidigt på kvällen nu så man har ingen chans att sticka ut på ett pass på kvällen efter jobbet. Har även kört rehabstyrka i gymmet och stretchat en hel del.

Hej hej!!! Rehabstyrka i gymmet check! Ett ont måste just nu.

Hej hej!!! Rehabstyrka i gymmet check! Ett ont måste just nu.

Min tävlingssäsong gled mig lite ur händer i och med skadan jag drog på mig på Ångaloppet. Surt!! Men nu är det bara att gilla läget och blicka framåt. Tror bestämt att det blir en triathlontävling till under hösten. Närmare bestämt i ett varmare land.

Har även bestämt mig för att göra en liten satsning mot Vasaloppet i vinter. Känner mig ruskigt skidåkarsugen. Målet är att ta sig in på en tid under 5:30 och mål är ju till för att uppfyllas! Så here we go! Ju närmare 5 timmar jag kommer desto bättre är det! Ska köra några seedningslopp för att få en så bra startposition som möjligt. Har ingen startplats till Vasaloppet men det brukar vara det minsta problemet att fixa veckorna innan tävlingen. Så nu hoppas jag på en bra skidåkarvinter här i Stockholm. Annars får det bli några turer hem till Härjedalen på träningsläger.

IMG_6804

I övrigt så har veckan innehållit en intervju med Expressen Söndagsbilaga där jag kommer att vara med framöver.

Nu blir det lördagsträning! Sen tar jag helgledigt och vilar upp mig resten av helgen.

Ha en fin lördag!

IMG_6221

Härje och jag har varit ute på många äventyr i veckan alltså. Stan runt!

Härje och jag har varit ute på många äventyr i veckan alltså. Stan runt!

Sen får man chilla lite mellan jobb/träning/möten.

Sen får man chilla lite mellan jobb/träning/möten.

Och har man ingen bil får Härje agera hjälpreda!

Och har man ingen bil får Härje agera hjälpreda!

Workmode på Sturebadet  Haga i veckan

Workmode på Sturebadet Haga i veckan

IMG_6362

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s