Upp och ner, ner och upp

Livet går upp och ner. Likaså träningen. Just nu är det väldigt mycket ner för min del. Kämpar och sliter och hoppas på att det ska vända snart. Humöret tryter och jag försöker snacka med folk som ger mig positiv energi ( tack för att ni orkar höra mitt gnäll ).

Höften krånglar fortfarande efter Ångaloppet och jag har inte kunnat ta ett löpsteg smärtfritt ännu. Stötarna vid löpningen hugger till. Snart en månad utan löpning. Så segt! Får vila mig i form på löparsidan denna veckan också. Då får man sysselsätta sig med att simma och cykla desto mer. Det har även blivit några stärkande och välbehövliga styrkepass i gymmet  och inte att förglömma foamrollen. Aj aj aj!!! Den smärtan är inget att leka med. Ett välbehövligt ont.

Igår öppnade äntligen mitt PT-gym inne i stan. Så vid 6.15 gled jag in på jobbet redo för en lång arbetsdag. Dagen avslutades med ett cykelpass på kvällen……för att sedan starta denna soliga tisdag på en spinningcykel för att köra en 55 minutare på Sturebadet Haga. Jag tror att gänget vaknade. Dt gjorde jag ialla fall. Det krävde en jäkligt god frukost uppe i hotellet. Hotellfrulle en tisdag tycker jag man får unna sig ibland. Idag är det fullt ös med klasser och PT-klienter här ute på Sturebadet – hela dagen lång.

Men sen har man små luckor där man kan smita iväg till sitt lilla kontor och chilla i lugn och ro en stund för att ladda om batterierna. En dag i gymmet tar på krafterna.

Men vilken morgon det var imorse. Dimman låg tät över Haga parken och solen började så smått att dyka fram och ge värme. Jag njöt hela cykelturen genom Haga parken. Sedan kom fantastiskt snälla Göran och gav mig en chokladboll som en ”välkommentillbakapresent” när jag dök in på gymmet. Gissa om min chokladbollsmage blev glad 🙂 Precis vad jag behövde för att piggas upp i min träningssvacka. Kunde inte fått en bättre start på dagen.

Sen måste jag få gratulera alla grymma polare som gjorde helt fantasiska insater på ötillö igår. Makalöst!!!! STORT GRATTIS!!!!

Dags att smita tillbaka till gymmet!

Tjing!

IMG_6429.JPG

IMG_6443.JPG

IMG_6419.JPG

IMG_6442.JPG

IMG_6449.JPG

IMG_6430.JPG

IMG_6462.PNG

2 tankar på “Upp och ner, ner och upp

  1. wow, every memory came back so vividly I had to catch my breath. I hope you find her, I hope you catch up, I know you’re both as CUTE as you were back then. Thanks for taking us on your trip down memory road….it was a sweet ride. (first kisses, we should write a book about them, for realz!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s