Ungefär som att köra en Ironman

Fredag – sol – sommarvärme – utomhusjobb – inomhusjobb – bra energi – glada miner – VILKEN FREDAG!

Veckan har som vanligt susat förbi och man har knappt hunnit sitta ner och fundera över vad man ska göra av sin lediga tid. Har haft lite av en lugnare träningsvecka. Men har fått in simpass och en del cykelpass. Har kört styrketräning för överkroppen, coreträning och har även varit på en välbehövlig yoga. 75 minuter yoga på DuCalme i 42 gradig värme. Fantastiskt jobbigt! Fy tusan! Kan jämföras med att köra en Ironman. Jag skojar inte. Så jobbigt var det i veckan. 75 minuter kändes som flera timmar. Både kroppsligt och mentalt fick jag slita. Värmen gör ju så klart sitt. Blev tvungen att sätta mig ner flertalet gånger. Såg ett gäng småflugor som var mitt framför mina ögon. Men sedan försvann dom efter en stund när jag hade suttit ner och återhämtat mig. Körde flowyogan vilket innebär att det är mer stretch och ett riktigt härligt flow i övningarna. Många bra stretchövningar för stela triathleter. Det kändes att jag inte varit på hotyoga på ett tag. Men tusan så fint man mår efteråt.

På cykeln har det blivit intervaller och i bassängen har det blivit teknikträning. Just nu ser jag fram mot ett distanspass på Cervélon utomhus imorgon. Så jag hoppas solen och sommarvärmen håller i sig. Har sprungit lite smått och det börjar kännas bättre. JIPPI!!!

Har varit på möte med Coreevo i veckan och fått lite nya, snygga kläder. TACK!!!! På gymmet har det kommit sprillans ny träningsutrustning som skall packas upp. Kände mig som ett barn på julafton imorse när jag var där och kikade. Kettlebells, medicinbollar, hantlar med mera.

Nu är det dags att pysa iväg till Skanska. Hörde att det väntade 45 tuffa minuter på spinningcykeln för gänget! Sen är det projektplanering och möten i eftermiddag!

Häääj på en stund!

IMG_6507.JPG

IMG_6508.JPG

IMG_6496.JPG

IMG_6513.JPG

IMG_6523.JPG

IMG_6524.JPG

IMG_6522.JPG

IMG_6526.JPG

IMG_6133.JPG

Hann med en laxlunch i solen  på Mälarpaviljongen härom dagen. Mums

Hann med en laxlunch i solen på Mälarpaviljongen häromdagen. Mums

Och lunchdejten var en av mina bästa polare Orre Jöback!

Och lunchdejten var en av mina bästa polare Orre Jöback!

Run run run!!!!

Run run run!!!!

COREEVO_R

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s