Från cykelmecka till skidmecka

Helgen har bjudit på perfekta träningsförhållanden. Det har blivit cykelpass ute på cykelmeckat Färingsö och benen kändes ruskigt starka. Tusan vilket tryck det var i dom. Kände att en tävling hade varit bra just nu – cykeltävling. Och nu är det fullt av rullskidåkare på vägarna ut mot Ekerö. Mötte nästan fler sådana än cyklister nu. Ja….det är kanske dags att plocka fram rullskidorna och nöta några mil. Ska jag åka Vasaloppet på helst under 5.30 kräver det så klart en del träning…..eller?

Fick mail från mina hemhoods och skidmeckat Bruksvallarna häromdagen. Snögaranti utlovas från den 15 oktober. Det är inte långt borta. Där är det även skidtävlingar om drygt två månader. Jag var där förra året och kikade och skidpremiärade. Dom har grymma skidspår där uppe. Rekommenderar starkt dessa skidspår och områden. Så det får nog bli en tur hemöver om några veckor. Bjussar på lite reklam nedan!

Försäsong_2014_s1-600x880

Nu väntar en ny träningsvecka och det blir fortsatt mycket sim på schemat. Cykelpassen får spenderas på trainern och på någon spinningcykel på något gym i stan. På löpfronten ska jag börja komma igång lite smått igen. Och vem vet – rullskidorna kanske åker på!

Nej nu är det dags att starta upp måndagen och bege sig till gymmet.

IMG_6554.JPG

IMG_6535.JPG

IMG_6640.PNG

Stafettvasan för några år sedan. Fick köra i en otroligt varm överdragsjacka. Men vad gjorde det - vi var grymma!

Stafettvasan för några år sedan. Fick köra i en otroligt varm överdragsjacka. Men vad gjorde det – vi var grymma!

1 tanke på “Från cykelmecka till skidmecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s