Simträning med Josefin Lillhage och Speedo

bild 1Det har varit dåligt med uppdateringar nu – har helt enkelt inte haft tid denna veckan. Man kan säga att det var varit lite berg-och-dalbana! Fullt ös – fram och tillbaka i stan! Dagarna rusar förbi och det har varit fullspäckat schema från 5.15 ( uppstigning ) till sängdags ( alldeles försent ). Ibland önskar jag att det hade funnits fler timmar på dygnet så man hade hunnit med allt man ska. Den egna träningen och fått ge vika till förmån för jobb istället. Men så är det ibland. Jag har ju ingen tävlingssäsong just nu…….eller i och för sig – jag ska köra en triathlontävling till i år. Men tyvärr fick mina löpartävlingar ställas in på grund av skadan. Jag säger bara en sak: NYA TAG 2015!!!!! #skitsäsong#intemittåriår

Och idag är sommaren tillbaka på riktigt i Stockholm. Solen steker och värmer fantastiskt skönt. Hoppas att det håller i sig ett bra tag till.

Imorse var jag på Eriksdalsbadet för att simma. Dock var det ingen ”vanlig” simträning imorse. I ett samarbete med Speedo så kommer bland annat jag, Karin Linnersund, Jessica Clarén och Sofie Lantto att simma med Josefin Lillhage några torsdagar framöver. Det blev ett riktigt bra teknikpass och vi fick med oss många saker att tänka på under simningen. Och igår damp det ner ett paket i brevlådan med baddräkter, simglasögon, badmössor och en bra ryggsäck från Speedo! Så gissa om vi var snygga på Eriksdalsbadet imorse i våra nya baddräkter. Vilka pinglor alltså!

Josefin, Jessica, karin och pyttelilla jag. Ser ut som en liten skit :)

Josefin, Jessica, karin och pyttelilla jag. Ser ut som en liten skit 🙂

Det är i simhallen man känner sig som snyggast ( och framförallt kl 7 på morgonen när man ibland knappt har fått upp ögonen ordentligt ) En riktig blekfis ( med cykelbränna ) och med simmössa och simbrillorna på sig. Godmorgon liksom! Det är dags att hoppa i plurret och simma lite nu. Men att köra ett morgonpass i bassängen är en riktig fin start på dagen. Försöker få in 2-3 morgonpass simning under veckorna.

bild 4

Och nu har jag äntligen kommit igång med löpningen igen. Vilken härlig känsla det är att kunna springa smärtfritt. Har kört några korta, lugna löppass själv. Den känslan att kunna springa igen…….den är så jä#/*^”” skön. Skönt att äntligen kunna utföra alla sin tre grenar. Cykelpassen rullar på och det känns fortsatt bra. Simningen går också bättre. Nu är det bara att komma igång ordentligt med löpningen också. Jippi! Det är så skönt när kroppen fungerar som den ska.

Och igår var det onsdagspremiär för min löpklass som jag kommer köra på onsdagar tillsammans med Nordea. Gårdagens pass körde vi på Stockholms stadion i ljuvligt solsken. Det var en fantastiskt bra kämpaglöd och härlig vilja från gänget. Nu längtar vi redan till nästa onsdag!

Heja Nordea!!

Heja Nordea!!

I övrigt så fick jag snällt byta mina träningskläder till mer ”vanliga kläder” och smink i tisdagskväll. Då var det nämligen dags att bege sig till Cirkus för att kolla på ”Livet är en schlager”. Jag och Oscar bänkade oss för att kika på när Oscars kära make Peter skulle spela en av huvudrollerna på scenen. Det var väldigt ovant att se Peter i kvinnokläder som han hade i sin roll där uppe på scenen. Det blev många skratt och jag kan varmt rekommendera er att se föreställningen. Riktigt bra och rolig.

bild 3

 

Nej hörrni! Nu är det dags att jobba lite igen och köra ett pass på Skanska. Och imorgon är det fredag och sedan väntar två lediga dagar med sovmorgon! Inte illa!

Hepp hepp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s