Äntligen!

Löparglädje på hög nivå!

Löparglädje på hög nivå!

Frustrationen av att inte ha kunnat springa! Frustrationen av att inte ha kunnat ta ett ynkaste litet löpsteg utan smärta! Frustrationen över att vara frustrerad! Men nu är det slut på frustrationen! Efter veckor av rehabträning, vila och testa-på-pass-av-löpningen har det det äntligen börjat ordna till sig. Från att inte ha kunnat ta ett ynkaste litet löpsteg utan att det har smärtat, till 90 sekunders löpning, 5 minuter, 2 km, 4 km och nu är jag uppe i 8 km löpning utan att det gör ont! Jag blir glad ända in i själen. Lyckan över att kunna springa utan smärta – den är obeskrivlig. Jag skriker rakt ut!!!

Jag har nästan glömt bort hur det känns att kunna springa smärtfritt. Men nu lovar jag att njuta av varje litet löpsteg, löppass och frihetskänslan att av kunna springa. Även när jag ska köra ”blodsmak-i-munnen-intervaller”. Ialla fall första intervallpasset.

Ihelgen som var blev det cykelpass ute på Färingsö. Hade sällskap av Martin som är en grym cyklist. Tanken var ett lugnt distanspass, men det går ju liksom inte att bara ”chilla” på cykeln när man är ute med en snabb cyklistkille. Så det fick bli några tuffa spurter efter vägen. Jag vann alla så klart…..eller ialla fall några. Tack Martin för bra cykelpass i ett fantastiskt väder. Och i veckan är det två cykelpass inbokade med Sara Asp. Ett distanspass och ett intervallpass. Vi tokladdar för att duellera på lördag! Oj oj!!

bild 1 kopia 3

Ett riktigt bra cykelpass med Martin i strålande höstväder.

Ett riktigt bra cykelpass med Martin i strålande höstväder.

I söndags eftermiddag var det dags för fotografering för PT Kvinna nummer 6. Jag hade planerat att vi skulle vara på Stockholms stadion, men där var det upptaget. Så det fick bli Östermalms IP istället. Funkar ju lika bra det med. Tror det blev ett bra gäng bilder i en grym miljö där vi brukar vara och träna en hel del jag och min klient.

bild 4 bild 3

Imorse exakt kl 06:07 var det dags att sedvanligt möta upp grannen Pär Kristoffersson för en liten cykeltur till Eriksdalsbadet för morgonsimträning. Skönt att tisdagsrutinerna är tillbaka. Det känns alltid lättare när man har sällskap på vägen dit. Vi hinner avverka mycket träningssnack på vägen dit. Imorse låg dimman tät över Västerbron. Men det är så jäkla lugnt och skönt den tiden på morgonen. Dock har min kedja hoppat av si så där 5 gånger nu på ett par dagar ( måste spänna den – ska spänna den ) så jag fick trampa järnet hela tiden. Vid minsta lilla gupp om kedjan inte är i spänningsläge hoppar den av. Har varit nära två krascher senaste dagarna.

In i dimman på Västerbron! Då gäller det att ta rygg på Pär Kristoffersson

In i dimman på Västerbron! Då gäller det att ta rygg på Pär Kristoffersson

Riktigt nöjd med min nya snygga baddräkt från Speedo!

Riktigt nöjd med min nya snygga baddräkt från Speedo!

Och nu är stunden kommen. Dags att fixa cykeln innan jag ska trampa vidare på jobb. Annars vette tusan om jag vågar cykla på cykeln mer. Kedjan hoppade så klart av på vägen från Eriksdalsbadet.

Och hörrni! Passa på att träna mycket utomhus nu! Vädret är så fantastiskt härligt. Och efter träning får man lapa sol, ta en glass, hänga med glassgubben och dricka kaffe!

Ha en grym tisdag! Det kommer jag garanterat att ha! Kommer nämligen bli upphämtad med taxi på gymmet kl 16.00 för att åka iväg på äventyr! Vart jag ska? Ja det vet jag inte ens själv ännu! Vet dock att det bland annat är ett grymt gäng triathlonbrudar aka Emma Graaf, Erika Rosenbaum och Mikaela Persson som jag ska hänga med under eftermiddagen och kvällen! Återkommer med en rapport imorgon!

bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s