Styrka, Speedosim och Lidingöintervaller

Titt som tätt brukar jag köra ett PT-pass med min kollega Helena i gymmet. Hon tränar mig och jag tränar henne. Perfekt! Jag behöver få in styrkan och bra kvalitetspass. Jag behöver stärka upp kroppen och jag vill känna mig stark – inifrån och ut.

I onsdags var det dags att köra ett pass i gymmet. Vi jobbar mycket med att få lite ordning på min kropp. Jag är otroligt överrörlig och svankar värre än jag vet inte vad. Hur som haver så fick jag köra ett gäng bra ”basövningar”. Så klart var favoriten chins med. Det blev även dips, rodd med TRX, kontrollerade armhävningar med hantlar att hålla i, marklyft och peak med boll.

Ett skönt men tufft och välbehövligt pass. Kan lova att det börjar kännas en hel del i kroppen.  Igår när det var dags för simpass med Speedo och Josefin Lillhage så kändes kroppen som en seg kola. Kan inte direkt påstå att jag kände mig som en fisk i vattnet idag. Men tusan så trevligt det var. Jag, Karin Linnersund och Sofie Lantto hade lyxen att ha en helt egen bana med otroligt duktiga Josefin. Måste säga att det är guld att få ha en sådan torsdagslyx med egen tränare i bassängen.

Kvällen spenderades på Lidingö med Sara Asp och Roger Boström. Cykelintervaller på schemat. Det finns en perfekt runda där ute som är dryga 10 km. Men tusan vad fort det börjar mörkna nu. Så på vägen hem blev det till att sätta på lamporna på cykeln. Samtidigt kunde man känna att solvärmen var som bortblåst. Tusan så kallt det blev direkt när solen gick ner.

Har fått in några lugna löppass under veckan. 8 respektive 11 km lugn. Det går inte jätte fort när jag springer, men det går framåt. Men vilken känsla det är att kunna springa igen. Jag blir lika glad varenda gång som jag känner att kroppen fungerar som den ska under löpningen.

Nu är det fredag!! Bästa dagen på hela veckan!

IMG_6895.PNG

IMG_1640

IMG_6943.JPG

IMG_6963.JPG

IMG_6933.JPG

IMG_6959.JPG

IMG_6943.JPG

IMG_6948.JPG

IMG_6905.JPG

IMG_6868.JPG

 

2 tankar på “Styrka, Speedosim och Lidingöintervaller

  1. Om du tar styrändsreglage bilder då måste du ju ändå växlar ner till högsta växeln så det ser rätt ut ju. Nu har du ju stora klingan bak ser det ut som… Inte godkänt Bea 😉 Fina bilder i övrigt och klubbkläderna ser fantastiskt bra ut.

    • Hann inte tänka så långt igår. Blev så till mig av vackra Lidingö så det gick undan när jag skulle ta bilder. Lovar att bättra mig David 🙂 Klubbkläderna är riktigt snygga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s