Vill du bli en bättre skidåkare?

Fantastiskt grymma skidåkar- och skidskyttetjejen Anna-Karin Strömstedt har precis lagt sin elitsatsande karriär på hyllan. Nu startar hon upp företaget xclife by Anna-Karin Strömstedt. 

”xclife erbjuder ett helhetskoncept för dig som vill utveckla din längdskidåkning”

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller redan är en duktig skidåkare. Du erbjuds att göra tester, har gemensamma träningar, får individuella träningsupplägg och får även kostrådgivning. Träningen sker i olika träningsgrupper beroende på vilken nivå du ligger på. Det finns något för alla.

I Anna-Karins team finns även skidåkartjejen Anna Haag, Johanna Edin och jag.

Den första och andra oktober drar träningen igång och Anna-Karin bjuder in till två öppna träningar. Samling vid Klocktornet, Stockholms stadion. Ta gärna med ett par stavar, helst lite kortare än du är van att ha på vintern.

För mer information om xclife, gå in på www.xclife.se eller gå med i Facebookgruppen xclife by Anna-Karin Strömstedt!

IMG_7263

 

Imorse vaknade jag av att hela mitt nyhetsflöde på diverse sociala medier var fullt med snöiga bilder. Vintern är tydligen på intågande. Vem vet – Det kanske blir dags att leta fram längdskidorna snabbare än vad man tror? Ialla fall uppe i norr. Här i Stockholm bjuds det istället på 5 grader och duggregn. Men det är snabba vändningar nu. Ihelgen som var gick man i sommarkläder. Hoppas på bättre väder till helgen när det bjuds upp till fest ute på Lidingö när Lidingöloppet arrangeras.

Så här såg det ut hemma i min hemby Hede i Härjedalen på morgonkvisten.

Så här såg det ut hemma i min hemby Hede i Härjedalen på morgonkvisten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s