Fredagsfeeling

Äntligen fredag! Inledde med sovmorgon och en gofrulle. Härligt kan tyckas så här på en fredag. Meeeeen……den där förkylning vägrar släppa. Den vill inte ge sig. Jag är nu inne på dag nummer 6 i tv-soffan här hemma. Har kollat på varenda serie som går. Sover lite, äter lite, kollar ännu mera på tv. Ja lite så har det sett ut den här veckan. Otroligt tråkigt.

Fick en ljusning i onsdags när jag kände mig piggare för att sedan vakna upp och må ännu sämre igår torsdag. Hurra liksom! Är det tacken för att man ligger hemma och tar det lugnt varje dag? Tydligen! Kroppen vill tydligen inte att jag ska träna och aktivera mig just nu. Och jag har inget annat väl än att göra som kroppen säger. VILA!! SOVA!! ÄTA!!

Försöker lite lätt att ignonera alla mail som kommer. Försöker släppa jobbet för en stund. Inte stressa upp mig i onödan. Det är det minsta kroppen behöver just nu – stress! Vila, bra mat och ännu mera vila är receptet!

Men jag längtar sååååå mycket efter att få träna. Att få röra kroppen. Inser att det kommer bli en tuff väg tillbaka första veckorna. Dels i att komma tillbaka i träningen och sedan att börja springa igen. Tur i förkylningsoturen är att min höft får ännu mer vila! Vilket den kanske behöver för att jag ska kunna gå på ordentligt med löpningen sedan.

Just nu är jag på nivån att jag får maxpuls av att gå ut med soporna. Woohoo! Kan egentligen inte annat än skratta åt eländet. Vilket år. Vilken säsong! Men nu är det bara till att blicka framåt. Nästa år kommer jag tillbaka starkare än någonsin. Var så säkra.

Imorgon är det dags för Lidingöloppet. Jag räknar med att åka ut och kika och heja på alla duktiga löpare. Är man inte med och tävlar tycker jag absolut att man ska ta sig ut till Lidingö och heja fram dom grymma löparna i spåret.

Dags att återgå till soffläge! Det är fredagsfeeling på hög nivå just nu! Fram med fredagsmyset – chips, cola, godis, salta pinnar och glass! Och inte att förglömma…… fredagsmiddagen – tacos!

Tjing!

IMG_7270.JPG

IMG_7283.JPG

 

Vill simma, vill springa, vill cykla! Vill, vill, vill!!!

Vill simma, vill springa, vill cykla! Vill, vill, vill!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s