Thailand, Addnature och träningsrus

Nu är det höst – på riktigt! Grått och mörkt och en och annan regndroppe faller från himlen. Jag tycker det är ett perfekt träningsväder. Men det känns ändå riktigt fint att veta att jag ska åka till Thailand inom en snar framtid, närmare bestämt i november. Tillsammans med bra gäng träningspolare ska vi inta det här grymma stället – Thanyapura Sport Hotel som ingår i Apollos träningshotell. Det kommer bli grymt.

Tanken var att köra Challenge Laguna Phuket som går av stapeln den 30 november och som är på medeldistans. Men eftersom min löpning just nu inte är vad den ska vara, så får vi se hur det blir. Men jag hoppas hoppas att det ska bli någon ordning på den. Annars får det bli träningsläger och ”chillmode”. Det funkar ju fint det också. Det ska ialla fall bli väldigt spännande att se hur den här träningsanläggningen är. Har ju varit på Playitas på träningsläger några gånger senaste åren. Så det blir kul med ett nytt träningsställe

Förra veckan blev en helt okej träningsvecka. Har ett skönt träningsrus i kroppen. Den mår ju så bra när den får träna och inte ligga hemma i soffan och vara krasslig eller skadad. Fick in några lugna löppass – både asfaltslöpning och trail. Kan dock erkänna att det är otroligt frustrerande att inte kunna ”dra på” under löpningen. Men det är bara att gilla läget just nu. Det vänder……snart! Ska försöka köra lite mer trailpass under hösten. Det är ju riktigt skönt att springa ute i naturen. bild 5

I torsdags mötte jag upp grymma skidskytten Anna-Karin Strömstedt för ett träningspass ute i skogen. Det blev ett bra gäng som ville vara med och träna. Anna-Karin har startat upp xclife.se som kommer köra en del skidträning framöver. Jag kommer vara med på ett hörn också. Fick den stora äran att köra coreträning med gänget ute i skogen i torsdagskväll. Det är dryga 5 månader kvar till Vasaloppet. Den stora frågan just nu är vilken/vilka seedningslopp jag ska köra i vinter?! Alla dessa beslut som skall fattas!

bild 2 kopia bild 3Helgen har bestått av simning och trainerpass. I lördags blev det en riktigt segt simpass. Har man inte simmat på ett par dagar, eller veckor som det har blivit för min del nu, då känns det som att man aldrig har simmat tidigare. Jäklar vad segt det går. Noll vattenläge och kroppen är lite som en ål i vattnet aka noll kroppskontroll. Efter simningen blev det lördagsfika med några otroligt snabba triathleter. Pontus Lindberg, George Bjälkemo och Pär Kristoffersson samt Pärs dotter Ella. Tycker alltid det är intressant att höra lite hur det tränar och förbereder sig inför tävlingar.

Igår när det var dags för 90 minuter simpass med min triathlonklubb SPIF kändes det äntligen lite bättre med betoning på lite. Vi fick bland annat köra 2x800m och 800 meter kändes som en hel evighet. Det hinner bli några vändningar i 25:an. Det tog tydligen hårt på kroppen för jag somnade som ett litet barn i soffan när jag kom hem. Jäklar vad trött jag blev.

I övrigt så har jag kört en del på foamrollern. Ett ont måste och något som borde finnas i varje hem. I väntan på att få hem mina rullskidor som är ute på vift har det även blivit träning med stavarna. bild 2

Ella, Pontus, George och Pär!

Ella, Pontus, George och Pär!

bild 3 kopia bild 1

Nu är det dags att ta tag mot en ny träningsvecka. Känner mig jäkligt taggad. Mycket pusslande för att hinna med allt denna veckan men vad tusan. På agendan i veckan är det  bland annat fotografering med min grymma samarbetspartner/sponsor ADDNATURE på schemat. Vi har en hel del spännande grejer på gång och som förhoppningsvis kommer synas i dagarna.

Fredag och lördag är det utbildning som gäller med Urban Tribes. Har även bokat in en bikefit med Björn Andersson. Sitter ju helt knas på cykeln just nu. Så jag tror det kommer bli bra att få lite ordning på det hela. På söndag är det öppet hus på Sturebadet Haga så då kommer jag husera där hela dagen. Som sagt – en fullmatad vecka!

Då kör vi!

bild 2 kopia 2

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s