Fotografering och underverk!

Foto: Nadja Odenhage och Ångaloppets hemsida och Instagram

Foto: Nadja Odenhage och Ångaloppets hemsida och Instagram

Efter att ha sett en bild från starten av årets Ångaloppet på Instagram och på deras hemsida kan jag kort och gott konstatera att det var mycket barkaka på tävlingen…..och lilla jag. Fin bild tagen av Nadja Odenhage som är en grym fotograf. Kolla in hennes bilder – fantastiska! 

Och efter Ångaloppet har löpningen inte funkat som den ska tyvärr. Men underverk kan uppenbarligen ske. Efter att foten krånglat och smärtan som gick upp i höften, som sedan gick över till andra höften så fick jag NOG! Igår var jag på en ben/sätesbehandling hos fantastiskt duktige Can. Han kunde kort och gott konstatera att mina höftböjare var ur funktion. Dom hade lagt av! Men efter att hans magiska händer hade varit och behandlat höften kunde jag springa smärtfritt idag. Inte ens i början av löpningen innan jag hade blivit varm gjorde det ont. Hallelujah!!! Däremot kunde han även konstatera att jag hade så extremt mycket låsningar uppe i ryggen vilket hämmade en hel del rörelser i kroppen.

Så nu blir det ett kiropraktorbesök på måndag. Sedan är jag färdig med min skadedrabbade säsong! Punkt slut! Jag kan se mig själv komma springandes med en jäkla fart snart! Watch out!

Run run run!!!!

Run run run!!!!

I veckan var jag på fotografering för Addnature och Bikester. Jag och min käraste ägodel Cervélon fick den stora äran att vara med på bilder. Det är ju fantastiskt roligt att fota i en studio. Och snart kommer jag tillsammans med Addnature ut med lite spännande nyheter! 🙂

bild

Daniel väntar på sin tur för att bli fotograferad

Daniel väntar på sin tur för att bli fotograferad

Träningen rullar på. Har fått in ett styrkepass i gymmet med fokus på skidstyrka. Mycket triceps, coreträning och rygg och ett och annat utfallsteg har det blivit också. Körde även ett yogapass i veckan. Cykelpass – både på trainern och på spinningcykeln. Simningen går framåt. Och nu är vi äntligen fulltaliga på simträningen på morgonkvisten. Jag, Johan och Tobbe som äntligen har hittat tillbaka. Underbart!

Har de senaste veckorna tagit bort en del saker från mitt liv som har tagit mycket energi och gjort mig otroligt stressad. Nu börjar kroppen och knoppen komma i skön harmoni! Och jag kan springa…..smärtfritt! Jag tror det här kommer bli en grym höst och framförallt så kommer det bli ett jäkligt bra 2015 för min del!

Nu är det fredag! Alltid lika härligt. Själv ska jag sätta mig på tunnelbanan för att åka ut till metropolen Kista. Det är dags för utbildning i dagarna två tillsammans med Urban Tribes!

Hepp hepp!!

Fisk!

Fisk!

På gymmet.

På gymmet.

Tobbe är äntligen tillbaka i träningen igen!

Tobbe är äntligen tillbaka i träningen igen!

 

1 tanke på “Fotografering och underverk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s