Runners Strength och bikefit

IMG_7674Under helgen har jag varit på utbildning med gänget från Urban Tribes. Det var dags att gå igenom vinterns löpstyrkeklass som kommer hållas på Sats från januari 2015. Kul att träffa några bekanta ansikten som var med och körde passet i vintras. Kan inte annat än säga att det kommer bli en grym vinter i gruppträningssalen på Sats. Kroppen värker lite här och där idag. Nu återstår bara att se på vilket anläggning jag kommer få husera på under vintern.

Nej det är inte gympa - det är löpstyrka

Nej det är inte gympa – det är löpstyrka

Igår tog jag Cervélon och cyklade ut till Lidingö. Det var dags att göra en bikefit med Björn Andersson. Den största förändringen var att sadeln sänktes en hel del. Han justerade även styret något. Det ska bli intressant att se hur det kommer påverka min cykling framöver. Får känna mig för på trainern här hemma nu under en dryg månad. Sedan den 26 november då pyser jag till varma Thailand tillsammans med cykeln och ett gött träningsgäng. Ser verkligen fram mot att få cykla utomhus i värmen. Nästa säsong ska jag vara en jäkligt mycket starkare cyklist. IMG_7709

Cervélon och jag! Vi gillar varandra.

Cervélon och jag! Vi gillar varandra.

Igår var det dags för Ironman VM på Hawaii. Ett bra gäng polare var där och körde tävlingen. Det verkar ha varit en tuff dag på tävlingsbanan men alla visade verkligen på grymma tider. GRATTIS till fina prestationer. Och jag kan inte annat än säga att jag blev sjukt tävlingssugen! Kan även säga att jag blev sugen på att köra en Ironmantävling igen. En tävling som jag skulle vilja köra igen är Ironman Nice. Behöver en revansch där! Så vem vet …………

Skynda lååååångsamt

Imorgon blir det en tur till kiropraktorn för att få lite ordning på kroppen. Har X antal låsningar uppe i ryggen, vilket hämmar en hel del rörelser och flöde i kroppen. Det ska Niklas på Kiropraktorkompaniet få fixa. Är inget större fan av att gå till kiropraktorn. Ogillar skarpt när det ska knäckas och grejas. Men vad tusan. Det är bara att gilla läget. Stackars lille Niklas brukar få höra en och annan liten svordom när jag är där. Och när jag ändå är igång med min egomåndag så väntar en behandling hos Can. Det gäller verkligen att ta hand om kroppen. Anar att det kommer bli en smärtsam pina i dryga timmen när det ska tryckas på onda muskler och på en strejkande höftböjare. Aj aj aj!

Nu gäller det att vara smart och skynda långsamt. Inte stressa upp sig. Inte gå på för hårt med löpningen nu i början utan ta det lugnt och fint. Lättare sagt än gjort. Det är så lätt att man kanske springer på lite för fort och lite för länge nu i början. Men jag ska göra mitt allra bästa för att sköta mig. Men det är absolut inte det minsta jobbigt när alla kommer och springer förbi en när man är ute på ett löppass. Då gäller det att bara försöka släppa det och skita i alla andra. IMG_6003

IMG_7710 SF 13Feb14-62-Edit kopia

Dags att avsluta denna veckan som har bjudit på mycket smått och gott och roligt. Dags att blicka framåt mot en ny träningsvecka, Tror även kommande vecka kommer bjuda på en liten överraskning. Nu blir det lite kvällsjobb framför datorn med kommande jobbprojekt som jag verkligen ser fram mot att få dra igång.

Ha en skön söndagskväll!

FullSizeRender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s