Du sköter dig fint! Fortsätt med det! Vinnarskalle!

IMG_7910Att känna sig som en vinnare! VIKTIGT!!! Att tro på sig själv är A och O! Att våga sträcka upp armarna i luften och säga: Faaan vad bra jag är! Jag kan!! Jag vill!! Jag är bäst! Jag är en vinnare!! Att ha en stark vinnarskalle!

Jag jobbar stenhårt med att stärka upp mig själv! Att känna mig som en vinnare! Att arbeta med tanken och tron! Att bygga en stark självkänsla och ett starkt självförtroende. Efter alla skador och dippar är det lätt att man hamnar i en tung svacka! Man får kämpa, slita och det tar mycket energi! Men man får inte ge upp! Det vänder och det är bara till att börja bygga upp sig själv igen! Jag är en så ruskig tävlingsmänniska! Då gäller det att ha en bra och stark vinnarskalle!!

Så upp med armarna i luften och skrik rakt ut: FAAAN VAD BRA JAG ÄR!!!  Det hjälper!

Du sköter dig fint! Fortsätt med det! Jo jag tackar!

Du sköter dig fint! Fortsätt med det! Jo jag tackar!

Du sköter dig fint! Fortsätt med det! Skönt att man får lite egoboost på morgonträningen. Ett cykelpass eller snarare ”rullpass” som stod på dagens schema på 60 minuter avverkades imorse. Har hittat en bra cykel på gymmet som jag kan hänga på som omväxling mot både trainern och spinningsalen. Fantastiskt trevligt med lite uppdateringar titt som tätt! Sedan har man bra utsikt mot stakmaskinen och kan hålla koll vilka som är där och tränar inför Vasaloppet! Jag nöjde mig med att bara kika på den imorse.

Efter 60 minuter rull blev det fokus balans och core med bosubollen och en kettlebell. Mer redskap behövs inte för att det ska bli fina utmaningar för kroppen. Tack kroppen för denna morgon! IMG_7925

Rullskidorna har åkt fram under helgen och jag har fått in några sköna mil. Jag är ju inte så mycket för att ha det nyaste och allra senaste i prylväg, ( man kan vara snabb ialla fall ) så mina grymma rullskidorna från den gamla goda tiden åkte fram.

Hej och hå! Det var precis lika härligt jobbigt som när jag körde på dom senast. Men det här med gamla grejer – det funkar ju så bra! Ibland hänger det ju inte bara på prylarna. Det krävs en stark kvinna för att kunna använda det också!!

Gamla godingar som kräver en stark kvinna! :)

Gamla godingar som kräver en stark kvinna! 🙂


IMG_7916Helgen har även gått i fotograferandets tecken. Det har blivit fotografering både utomhus och inomhus med grymme fotografen och polaren Johan Rosén! I slutet av veckan räknar jag med att det kommer dyka upp lite spännande grejer! Återkommer om detta.

Vi var i Haga Parken och fotade bilder under eftermiddagen och flyttade senare inomhus mot kvällen. Det är så jäkla roligt att fota! Jag agerade linslus på utomhusbilderna medan Marcus fick agera modell på kvällen. Han är ju även grym på yoga och passade på att köra lite yoga med mig! Kunde direkt konstatera att jag måste få ner min andning som just nu stannar uppe vid bröstet!

FullSizeRender kopia FullSizeRender IMG_7903IMG_7919Nu är veckan igång! Det känns ruskigt bra! Träningsplanen för veckan är att köra cykel, sim, styrka/rörlighet/yoga och rullskidor. Tar det lite lugnare med löpningen denna veckan! Ska på återbesök till massören i eftermiddag! Det kommer göra ont men det kommer föra massa gott med sig – som gladare höftböjare! Och sånt gillar vi!!

Ha en grym måndag!

Hepp hepp!!

//Johaugs efterträdare 😉

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s