Inspiration och rullskidorna på!

Inspiration på hög nivå fick man ialla fall när man kikade på ”I huvudet på Gunde Svan” i söndags när Anders Olsson medverkade. Vilken man!!! Vilken familj! Missade man det tycker jag verkligen man ska kika in på TV4Play! Eller klicka nedan.

http://www.tv4play.se/program/i-huvudet-på-gunde-svan?video_id=2998332


IMG_8070En nya träningsvecka är i rullning. Har precis kört cykelintervaller och känner mig rätt mosig just nu. Dagens pass bestod av en rätt lång uppvärmning följt av tunga intervaller på 6x3minuter och därefter en fallande stege med intervaller på 5,4,3,2,1 minuter. Benen är seg som kola och jag känner att jag måste skärpa mig med att fylla på med vätska. Försöker variera mig med cyklandet. Motivationen att bara sitta hemma i lägenheten på trainern är inte så jäkla rolig alla gånger. Min träningscykel på gymmet funkar riktigt bra och tiden går betydligt snabbare där.

IMG_8037 IMG_8054

 

Igår fick jag in ett bra löppass vid Stora skuggan på morgonkvisten. Höstvärmen som råder är ju riktigt skön. Har även kört lite på rullskidorna. Frågan är ju om det kommer bli någon skidvinter? Eller kommer det bli träning på rullisarna hela vintern? Och inte att förglömma stakmaskinen på gymmet. Jag hoppas på en riktig skidvinter. Det är ju inte helt fel att få susa iväg på längdskidorna. Skejt som klassiskt. Snart är det dags för vinterstudion att dra igång. Längtar! Då har jag inga problem att sitta hemma på trainern och träna ialla fall.

Fick in ett bra corepass på gymmet häromdagen. Använde mestadels egna kroppen men även en viktskiva fick vara med på vissa övningar. Kommer köra ett styrkepass till den här veckan. Då med fokus på skidåkarmuskler och några basövningar.

IMG_8073 IMG_8093

FullSizeRender

Var även hos kiropraktorn igår. Lyckades får en oskön låsning uppe i bröstryggen under helgen. Men Niklas fixade iordning kroppen och skickade mig sedan en trappa upp till massören som fick trycka musklerna i ryggen. Men satan!!!! Där kan vi snacka smärta! Och tydligen så släppte det så mycket spänningar i kroppen för det fick igång hela tårkanalen. Det rann floder av tårar under hela eftermiddagen och det ville inte sluta. Har aldrig upplevt det tidigare. Kände mig riktigt vacker i mina tårfyllda ögon när jag skulle till Skanska och köra pass.

I övrigt kan sägas att det tydligen råder godistider i affärerna just nu! Så fort det vankas någon form av helg eller högtid så pressas priserna på smågodis och påsarna blir större. Dom blir gigantiska! Sjukt!!! Det här fanns i Kungsholmstidningen igår. Galna priser! Och man får max köpa 1-3 kg/ hushåll! 3 kg?? Lägg ner!!!!

Tack och hej!

IMG_8040 IMG_8039 IMG_8038

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s