Kokkaffe, vitt puder och blaha-blahapass

IMG_8157Hur gött är det inte att starta lördagen med gott kokkaffe? Tittar ut genom fönstret och se det vita guldet som pryder backen. En tuff vecka både på träningsfronten och jobbfronten kräver vila för kroppen och knoppen. Så igår tog jag mitt pick och pack och åkte hem till norr och Härjedalen. Möttes av kyla och vitt puder på backen. Härligt.

Det är så fantastiskt skönt att kunna åka hem till norr och hem till byn. Njuta av lugnet, tystnaden och hänga med familjen några dagar. Andas fjälluft och dricka kokkaffe. Hänger nere i byn just nu men ska snart åka upp på fjället. Där är det verkligen tyst! Underbart! Hoppas på att det är mer snö där uppe på vidderna.

IMG_8151

Veckan har bjudit på lite smått och gott. Onsdagsspinning med sköna gänget på Actic Elite. Löppass med Nordea, Muskelklasser med Skanska, Utomhusträning och inomhusträning med PT-klienter. Hade planen att köra simträning med SPIF i torsdagskväll. Alltid lika segt att invänta nioslaget på kvällen. Men vad gör man inte för att få simträna med en tränare ibland. Väl där så kom det ingen tränare. Då blir det ett litet dilemma. Har svårt att köra ett träningspass utan att ha en träningsplan för passet. Och i torsdags hade jag iskallt räknat med att ha en simtränare. Nu skulle man helt plötsligt hux flux komma på ett eget träningspass. Det blir sällan bra för min del.

Jag har alltid en träningsplan och upplägg för passet. Jag vill ha kvalitet på mina träningspass. Framförallt när det gäller simträningen. Kommer jag till simhallen utan pass blir det mest blaha-blaha!

Jag har i min träningsplanering att köra ett yoga/rörlighet/stretchpass i veckan. Bra komplement till all övrig träning och skönt för kroppen och att få jobba med andningen och hitta lugnet. Denna veckan bjöds det på ett pass i BodyBalance. Det är en blandning av yoga, tha chi och pilates. Det blev en skön avslutning på den dagen!

Nej hörrni! Nu är det dags att bege sig upp på fjället!

IMG_8103 IMG_8104 IMG_8108 IMG_8112 2 IMG_8127 IMG_8128 IMG_8149

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s