Mysgumma på fjället

Jag stannar kvar!! Så känns det just nu. Härjedalen har bjudit på fantastiska dagar. Planen för helgen var att ha en återhämtningshelg. Inte röra mig mer än jag måste. Det kan vara svårt! Äta gott och njuta av fjälluften!

Måste säga att jag har lyckats riktigt bra. Gårdagen bjöd en gråmulen dag. Tog mig upp till stugan på fjället! Har slappat deluxe! Ljuvligt Myst omkring i myskläderna! Fikat, ätit gott, fikat lite till! IMG_8168.JPG

IMG_8173.JPG
Knäpptyst! Stilla! Lugn! Fjäll! Skog! Myrar! Brasa! Harmoni!
Kan säga att jag har njutit varje sekund uppe på fjället! Hade lätt kunnat stanna en vecka! Låtit kroppen få vila och bara njuta av tystheten.

IMG_8194.JPG

IMG_8250.PNG

Men det är bara att gilla läget! Dags att åka hem – eller hem hem – eller om det blir hem. Man har ju så många hem. Men hem till Stockholm blir det nu ialla fall. Några timmar i bilen väntar. Får ha bra musik och sjunga upp! Det finns väl inget ställe där man har bättre sångröst än när man sitter ensam i en bil och kör.

Tack Härjedalen för sköna dagar och härlig fjälluft! Vi ses till jul! Då blir det skidåkning för hela slanten! Vasaloppet närmar sig med stormsteg!

I övrigt så är jag ingen duktig kaffekokare! Det här med att koka över kaffet! Ajjabajja! Bakläxa! Gör om gör rätt! Annars kan vi säga att jag är väldigt duktig på att dricka kaffe!

// Mysgumman på fjället
/>
IMG_8238.JPG

IMG_8211.JPG

IMG_8249.JPG

IMG_8247.JPG

IMG_8233.JPG
<br

IMG_8217.JPG<br

IMG_8177-0.PNG

1 tanke på “Mysgumma på fjället

  1. Låter som en underbar helg! Kan inte låta bli att längta hem när jag ser alla bilder. Kaffekokartips: koka upp bara vatten. Lägg därefter i kaffepulvret och ta av pannan från spisen. Låt sumpen sjunka. Klart! Ingen risk att kaffet kokar över.
    / En som också kokat över kaffet några gånger för mycket. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s