Stark på cykeln

Den nya Cervélo P5:an är snygg. Med tanke på att det mest blir cykel och sim för min del just nu, så kanske jag kommer slita ut min P3:a hemma i lägenheten vinter och behöver byta ut den mot en P5.a inför nästa tävlingssäsong. Men jag trivs ju bra med min P3:a så den får nog hänga med en säsong till.

Come to mama!!

Come to mama!!

IMG_8358Förra helgen blev det en tur till ”Allt för hälsanmässan”. Mycket folk, varmt och lite hej hej på glada människor jag känner.

Träningsveckan har bestått av cykel, sim, cykel, styrketräning och yoga! En skön blandning. Känner mig ruskigt stark på cykeln för tillfället! En riktig dunderform i november! Det ska bli intressant att se hur det känns när man kommer ut i det fria och cyklar i Thailand om dryga två veckor. Och med träningen i gymmet har det kommit en ruskigt skön träningsvärk. Har påbörjat lite lätt med löpträningen igen. 10 minuter lugn löpning igår. Har fortfarande kvar behandling av piriformis och har fått tagit det lugnt med löpningen nu senaste veckorna. Det börjar bli väldigt frustrerande just nu. Vill inget hellre än att springa – springa fort – springa lugna, långa distanspass. Att springa är ju så jäkla härligt! Men heeey – fick in 10 minuter helt utan några känningar igår. Step by step!

FullSizeRender 3

IMG_8446

Var förbi Calle Norell och hans grymma tränings- och testrum i veckan. Wattbike, löparband trainer och snart en tv-skärm. Hallå!! Jag flyttar in där i vinter. Det enda som saknas är en simbassäng. Men det fixar säkert Calle. Nästa vecka ska jag göra tröskeltest på cykeln med laktatmätning hos honom. Och är du sugen på att göra tester hos Calle så är det bara att kika in på hans hemsida Konditionsidrott.se Jag ska ialla fall vara otroligt starkt på cykeln nästa säsong!!!

IMG_8339

Hej hej säger Calle

Hej hej säger Calle

Jag gillar att köra yoga. Har som mål att köra minst ett yogapass i veckan nu. I yogan är det mycket fokus på andningen. Att man skall andas in och ut genom näsan. Har  dundrat in med två yogapass under veckan. Två olika yogaformer. Mycket fokus på att andas rätt. Välbehövligt för mig!

Veckan har även bjudit på Stadionhäng. ”Lilla maskinen” och skyddet som täcker gräsmattan gör att det bli en märklig känsla när man är där inne. Och låter en hel del gör den också.

I övrigt så går dagarna alldeles för fort. Veckorna flyger förbi. Men nu är det äntligen fredag! Bästa dagen på hela veckan. Kommer jobba utomhus hela morgonen från 6.30 och framåt. Gäller att klä sig rätt nu när det börjar bli lite kyligare ute i luften. Sen kör jag jag med fredagslyx och slutar jobba vid 12-tiden.

I övrigt så såg jag den här tävlingen nere i Frankrike som jag blev väldigt sugen på att köra. 33 mil på cykeln i fantastisk miljö som kommer ge mjölksyra i benen många gånger om. Spana in Tour de Mont Blanc! 

IMG_8432

IMG_8435

IMG_8437.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s