Boostar och mjölksyrawatt

IMG_8496Ett av recepten för att komma tillbaka i löpningen igen är att köra yoga! Har kört på med mycket yoga de senaste dagarna. Yogaboostar helt enkelt!  Det har visat sig vara väldigt bra för mitt säte och min piriformis. Igår startade jag dagen med 90 minuter yoga på morgonkvisten. Det känns som att det går bättre och bättre för varje gång och kroppen blir gladare och gladare. Härligt att man kan göra framsteg. Och med mycket yoga så kan jag nu helt plötsligt springa utan smärta…ialla fall en liten stund. Det gör ialla fall inte ont från första steget. Så nu boostar jag på med yoga för hela slanten ett tag.

IMG_8500

Igår var jag ute i Kista på cykelmässan. Hängde med gänget på Addnature/Bikester en stund. Mycket cyklar, mycket människor och så lyckades jag få en rätt rejäl mjölksyra i benen efter att ha duellerat på 500m maxfart. Herregud! Ynka 500 meter! Men det kändes som en hel evighet. Det tog inte många sekunder innan benen tvärdog. Fick se mig besegrad mot Addnatures eget starka finska monster som dundrade på rätt bra på cykeln och kom upp över 900watt. Och så passade jag på att köra en tävling – 1 minut på monarken där man skulle kötta flest watt/kg i 1 minut. Gick så klart in för att vinna det hela!  Men det blev inte så mycket kötta och inte vidare mycket watt heller för den delen! Gick ut för hårt. Booooink efter max 20 sekunder. Det blev tunga och långa sekunder. Blev 3:a totalt i damklassen och vann ett tröskeltest.

FullSizeRender 2 IMG_8521 IMG_8515 IMG_8499

IMG_8518 IMG_8511

Benen var helt skakis hela eftermiddagen sen. Nej tacka vet jag lite längre distanser. På kvällen när det sen var dags för simträning så kan jag nog säga att jag hade mitt absolut sämsta simpass för i år. Det var inte mycket som gick bra eller kändes rätt. Men men! Så är det ibland. Man kan inte ha bra pass alla träningspass.

Helgen som varit har även bjudit på träningspass i gymmet. Hängde med Eric och fick in ett bra träningspass i fredags. 3×1 min stakintervaller, chinsträning, rodd med stång och coreträning. Vi kunde snabbt konstatera att jag hade lite mer uthålligare muskler än vad Eric hade. I lördags tog vi en tur till utegymmet vid Hornsberg och pumpade lite muskler med brädorna.

IMG_8462 IMG_8471 IMG_8493

I övrigt så har jag fått spendera några viktiga timmar med min kära mor under helgen. Hon ger mig så mycket energi och är väl den person som står mig närmast i livet. Och nästa vecka är det äntligen dags att bege sig till värmen och Thailand. Kan säga att det känns riktigt bra att man äntligen ska få se solen igen. Träning, sol, bad och bara ha det allmänt gött! Det ska bli intressant att se Apollos nya träningsanläggning Thanyapura. 

Och missa inte! På torsdag kl 18.30 kör vi Klassikerträning by Addnature kl 18.30 vid Haga Forum! Don´t miss!!!! Ta med ett par skidstavar och pannlampa!

IMG_8484 FullSizeRender

2 tankar på “Boostar och mjölksyrawatt

  1. ph.zhpiliao: Could be Islamic cyber attack known as the Arab Autumn !I discussed all of this jihad nonsense with an Air Force veteran the other day. By his lights, an Arab Autumn should be the least of Muslim worries.He felt that Islam would be well-advised to devote its entire attention to Winter … in its nuclear form.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s