Here we go again!

Löparskorna står orörda i hallen, simgrejerna ligger kvar i väskan, Cervélon står ensam och väntar på att få rulla, rullskidorna och stavarna dammar igen, musklerna känns svaga, jag känner mig ynklig! Längtar efter alla träningspolare, svett, mjölksyra, känna hur kroppen levererar.

Väldigt ofta så finns det en orsak till att det är som det är. Tyckte i söndags att jag var ovanligt trött, både när jag körde cykeltestet på mässan och på simningen. Hade ingen ork och kroppen ville inte riktigt. Då visade det sig nämligen att ”tandjäveln” (ursäkta språket ) som förstörde hela min vår och halva sommaren börjat spöka igen. Vaknade på natten med en sjutusan till tandvärk och feber. Aj aj aj!!!

Så det blev till att spendera halva dagen hos tandakuten. Då visade det sig att det var en infektion i min bråkiga tand och fick med mig penicillin hem. Nu blir det så roliga saker som att göra en härlig rotfyllning. Undra hur många penicillinkurer den här kroppen klarar på ett år egentligen? I våras blev det två 10- dagarskurer inom loppet av tre veckor. Däremellan hann jag trycka in en halv ironman på Mallorca. Ett under att kroppen ens kunde leverera så pass på Mallis. Så veckan har inte innehållit så mycket träning för min del. Har mest varit trött, seg, haft febertoppar och tandvärk. Sovit, jobbat, sovit! Nu är jag inne på sista rycket med penicillinkuren. Börjar känna mig som en människa igen – utan tandont. Det är väl bara till att bita ihop just nu! Men jag kan erkänna att jag helt tappar lusten och motivationen till det mesta och framförallt träningsmässigt. Deppar ner mig!

Men så kom det ett trevlligt mail från triathlonförundet som piggade upp i veckan. Jippi! Jag får också vara med och köra VM på Långdistans i Motala till sommaren. Kul! 4 km simning, 12 mil på cykeln och 3 mil löpning. Så nu gäller det att bita ihop….igen!! Komma igång med träningen och blicka framåt! Det är tur att det här skitåret snart är över!! Kan ha varit det sämsta året ever för min del. Hej då 2014!!!

Det som gäller nu är att tänka positivt! Bra tankar, jobba mentalt, tro på sig själv, fokusera, träna hårt men smart och ha kul på vägen. Allt handlar om att hitta en bra balans! Med en bra balans i livet så kommer det att gå bra. Senaste året har det varit väldigt mycket obalans i mitt liv. Men från och med nu kommer jag tänka mer på mig själv. Vara mer egoistisk. EgoBea helt enkelt! Man måste få tillåta sig att vara egoistiskt ibland. IMG_8530

Planerna på både jobb-tävling och målfronten 2015 börjar så smått ta form. Längtar riktigt efter att 2015 ska börja. Det kommer bli en hel del förändringar – allt till det bättre och för att både min kropp och knopp ska orka med.

Och är det något som jag verkligen längtar efter just nu så är det att träna! Träna, träna träna!  Finns det något härligare än att träna? Träning är svårslaget. Känna hur ”må-bra-endorfinerna” rusar i kroppen, svettas, kämpa, känna mjölksyra, träffa träningsgänget. Jag mår bra av att träna! Punkt slut!  ad-oyI289l7SOCbLeSh_eeNbJx1r5jig0d45U8NRmyA

Och nu börjar ju äntligen vinterstudion. Trainerpassen är räddade! Det är en perfekt kombo och kötta cykel och kolla på vinterstudion med Pops samtidigt. Och idag bjuds det på skidåkning från mina hemtrakter i Härjedalen. Där är det vinter. Bruksvallarna bjuder upp till härlig skidåkning. Har planerat att köra en och annan mil där när jag är hemma under julen. Här i Stockholm bjuds det på 4 nyanser av grått – varje dag just nu! Nedräkningen till soliga Thailand har börjat. Inte många dagar kvar innan jag får lapa sol. Ska försöka att hålla ut i fyra dagar till! Sedan blir det fint med ett träningsläger i solen!

Ha en fin lördag och lycka till alla som springer Stockholm Tunnel Run idag!! Kör hårt!

FullSizeRender

1 tanke på “Here we go again!

  1. Thank you for any other inirfmatove web site. The place else may just I get that kind of information written in such a perfect way? I’ve a challenge that I’m simply now working on, and I have been on the glance out for such info.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s