Mot träningsläger i Thailand

IMG_8561Precis lagom till kylan börjar komma till stan packar jag väskan och och åker på träningsläger till varma Thailand. Gissa om det ska bli fint att få se solen och känna värme. Har efter mycket om och men bestämt mig för att lämna cykeln hemma. Istället kommer jag boosta med mycket simning och löpning. Det är de grenar jag verkligen behöver jobba mer på. Träningsanläggningen vi kommer bo på bjuder både på en 25m och en 50m bassäng. Sedan kommer det så klart att bli sim i öppet vatten. Så det kommer inte gå någon nöd på mig direkt. Bara känslan av att få simma utomhus igen ska bli härlig. Och då kändes det fint att jag fick in ett så jäkla bra simpass igår morse. En riktigt fin känsla vilket var precis vad jag behövde. bild

Och lyckan är total när jag i dagarna kunde springa mitt första löppass helt utan skadekänningar i kroppen. Inte det minsta smärta! Nu när man har varit så van vid att ha ont när man springer så är det nästan som att man bara väntar på att det ska börja hugga till i sätet och i piriformis. Men nu gäller det att bara släppa det och fokusera framåt. Tror att kroppen kommer bli otroligt nöjd när den får springa i varmare temperatur också.

IMG_8549 2Men kort och gott – jag reser väldigt lätt på detta träningsläger. Simgrejer, löpargrejer och bikini. That´s all I need! På söndag går Challenge Laguna Phuket av stapeln och stora delar av gänget ska köra tävlingen. Distansen är en halv Ironman och jag får agera hejarklack. Anar att jag kommer bli ruskigt avis på de som ska tävla – men jag får agera fotograf och grymmaste hejarklacken.

Eftersom min kära kropp mår bra av att köra yoga just nu ( framförallt piriformis ) så kommer jag även försöka vara med på någon yogaklass som finns på hotellet. Och sedan blir det så klart skön vila också. Lapa sol och boosta D-vitamin!


Hörrni!!! Ta det lugnt här hemma i det gråa vädret. Vi hörs från soliga varma Thailand och DEN HÄR träningsanläggningen

20140511-150548.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s