Formkurvan

FullSizeRender 3Kommer inte ihåg när jag såg ett luciatåg i verkligheten senast. Men igår så hände det äntligen! Skanska och Adolf Fredriks musikklasser bjöd upp till skönsjungande sång och luciafirande. Det var nästan så att jag fick en liten, liten gnutta julkänsla. Annars så lyser den med sin frånvaro.

En sak är ialla fall säker: Min formkurva kan bara gå åt ett håll just nu!! Jag är på botten av botten. Djupt ner! Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt allt. Men nu är det dags!! För sista gången i år och förhoppningsvis aldrig mer så trycker jag på:

IMG_0033

Jag tror aldrig jag har varit så svag, vek och i så dålig form som jag är just nu. Fem penicillinkurer sätter sina spår på kroppen. Tusan i mig alltså! Men vad fasiken! Det är bara att bita ihop och sluta gnälla! Ja nu får det faktiskt vara slutgnällt. Punkt slut!!! Nu är det äntligen dags att få börja träna igen. På riktigt! Blir glad bara jag tänker på det. Nu gäller det att fokusera på det bra och tänka framåt. Utvecklingspotentialen just nu kan bara gå åt ett håll.

Var hos en ny tandläkare i veckan. Den tidigare har i princip inte gjort någonting utan fyllt igen och gett mig penicillin. Inte undra på att jag har känt mig trött under året. Stackars kroppen. Jag tror inte det gått en enda vecka utan att jag har haft feber någon dag sedan april. Men nu ska det åtgärdas och jag kommer garanterat att känna mig piggare i kroppen när den får vara infektionsfri. Kämpa!!!

Det kommer bli mentalt jäkligt tufft att komma igång nu. Ligger långt efter planerat träningsschema. Men sånt är livet. Nu gäller det att inte stressa upp sig. Något som var väldigt positivt igår var att jag fick in ett ruskigt bra löppass utan smärta  och med en bra känsla. Till och med Västerbron kändes lätt att springa över. Det händer inte ofta.

IMG_0040

Och imorse vet jag inte vad som var den bästa känslan. Att få simma igen eller att få träffa alla sköna triathleter på Eriksdalsbadet. Fick så mycket ny energi när jag träffade alla. Ser verkligen fram mot att få träna med alla sköna träningspolare igen….även om jag inte kommer ha en suck att hänga på just nu. Men det kommer snart hoppas jag.

Och dagen till ära skiner solen! Då får man också en massa ny energi! Det var riktigt fint ute på söder imorse när jag cyklade till simhallen. Nu återstår en veckas jobb sedan bär det av hem till Norrland och en vit jul! Ser fram mot att få vila upp mig ordentligt under julen och samtidigt hinna få in bra träningspass, god mat och sovmorgon. Då det tyvärr inte finns möjlighet till simträning hemma i byn, så får simträningen bytas ut mot längdskidor istället. Löpning funkar bra och gällande cykelträning så tänkte jag snacka in mig på Korpens lokaler och köra på deras spinningcyklar.

Kommer även köra på med styrka, rörlighet, stabilitet-och balansträning. Kroppen behöver det. Vill inte krokna ihop.

Åhhhh vad det är gött att vara på banan igen och känna sig frisk! Blir som en helt ny människa!! Dags att ta sikte på ett jäkligt bra tränings- och tävlingsår 2015!! Watch out!!!!

Och sen en sak till: Glöm inte att kramas!! Mera kramar åt folket!!!! Kramkalas!!! Vi mår alla bra av att kramas lite mer!!

Puss och kram

IMG_0027

FullSizeRender 2 IMG_0049

IMG_0006

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s