11 av 48! Knappt godkänt!

När man blir inbjuden till Siris årliga glöggkalas kan man inte tacka nej. Den här underbara kvinnan älskar att baka och vilka mästervärk hon visar upp. Det var knappt så man ville röra kakfaten med alla dessa konstverk till kakor. Totalt hade hon detta året fått ihop hela 48 olika sorters kakor. FYRTIOÅTTA hembakta sorters kakor!!!! Galet!!! Så det var bara ladda och försöka vara så kaksugen som möjligt under söndagseftermiddagen.

Jag kämpade tappert och vid 8 olika sorter började magen säga stop. Men det gick allt att stoppa i sig någon till. 11 av 48 kakor hann jag smaka innan magen inte ville ha mera. Vet inte om det är godkänt – knappt va!? Det var nästan så man skämdes när man gick därifrån och bara hunnit smaka 11 olika sorter 😉

Tack underbaraste Siri för en otrolig kakbuffé. Förra året kunde jag inte vara med på kakfesten. Då fick jag en otroligt fin present av Siri i julklapp istället. 30 olika sorters kakor. Gissa om det mumsades kakor under julen!

IMG_0101 IMG_0102 IMG_0114

Erika råkade hamna vid fruktskålarna.....som för övrigt inte blev tomma när jag var där ialla fall.

Erika råkade hamna vid fruktskålarna…..som för övrigt inte blev tomma när jag var där ialla fall.

Veckan rullar på och likaså träningen. Simningen går helt okej. Körde lite teknikträning med min egna lilla simcoach Emil Dansk häromdagen. Fick lite svart på vitt vad jag behöver träna mer på. Så det är väl bara att göra som han säger. Kände rätt tydligt att det gick betydligt snabbare när jag justerade om en del. Har simmat på GIH-badet och på Eriksdalsbadet. Tycker att Kronobergsbadet kan öppna snart igen, då det ligger si så där 3 minuter promenad hemifrån. Vill göra allt för att spara tid på dagarna. Men jag får väl gilla läget helt enkelt.

Och cykelträningen – den ska vi inte ens prata om. Fy fan vad jag får slita på cykeln nu. Det som har varit mitt starkaste kort hela tiden. Men nu är det som att allt är borta. Orkar inte speciellt mycket när jag ska köra på med lite tuffare pass. Men det är väl bara till att träna, träna och träna. Försöker även lägga in en del benträning för att bli starkare. Försöker variera mig på cykelfronten. Har kört både trainer, wattbike och spinningcykel. Tack till snälla Calle Norell på Konditionsidrott som lånar ut sitt träningsrum till mig. Du är en KLIPPA!!! Så klart så blir det några meter på morsans gamla pärla som jag cyklar omkring på i stan för att transportera mig mellan jobben. Brukar få kämpa rätt bra över västerbron i motvinden. Men häromdagen så ville faktiskt solen visa sig på andra sidan bron. Då går det betydligt enklare att cykla över till söder.

Hej hej säger lille Emil

Hej hej säger lille Emil

IMG_0128

IMG_0139

Tack snälla Calle Norell för att jag får låna ditt träningsrum!!!! Du är en klippa! GULDVÄRT!!!!

Calle Norell

Calle Norell

IMG_0086Har fått in tre bra löppass senaste dagarna. Bra på så sätt att jag kan springa helt smärtfritt. Den lyckan som uppstår är oslagbar. Det är nästan så jag har glömt bort hur det känns att springa utan att det gör ont. Försöker tänka mer på hur jag springer och försöker att inte spänna sätet för mycket så piriformis går in och börjar smärta.

Har dock inte kört på med några intervaller ännu utan bara kört lugn distans. Började friskt med 45 minuter och igår fick jag in hela 65 minuter löpning. Gårdagens löppass gjordes i ett vintrigt Haga parken. Där var det verkligen vinter. Måste ha snöat väldigt mycket där. Hade även sällskap av en go gubbe från Göteborg – Oscar Olsson – som var i stan och hörde av sig och ville springa. Då kan man inte tacka nej. Tack för riktigt trevligt sällskap och snack.

Eftersom det har varit bristfälligt med snö och is i stan har jag kunnat springa på med mina ”vanliga” löparskor. Igår när det blev löpning i ett vinterlandskap fick jag ta tillfället i akt att springa med mina New Balanceskor som jag fick för ett tag sedan från New Balance. Jäklar vilket bra fäste dom gav. Tummen upp för dom skorna. Dom får åka med hem till norr där det kommer bli vinterlöpning för hela slanten under julen.

En go gubbe från Götelaborg - Oscar Olsson

En go gubbe från Götelaborg – Oscar Olsson

Riktigt grymma skor från New Balance

Riktigt grymma skor från New Balance

Dags att ta tag i dagen som har fullspäckat schema fram till sena kvällen! Det blåser lite nya vindar som piggar upp i vardagen och på tränings- och tävlingsfronten. Mer om det sen!

Ha de gött!!

 

bild 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s