Heja pirran!!

IMG_0277Ny vecka och julefriden börjar infinna sig. Har checkat ut från jobbet och kommer vara ledig fram till 7 januari. Så det kommer bli bra för att komma på banan igen med sömn och träning.

Förra veckan fick jag in ett gäng löppass och för varje gång jag springer nu så försvinner smärtan mer och mer i piriformis. Märkligt! Men fantastiskt bra!! Så då är det bara att vara nöjd och glad. Heja pirran!!! Go go go!!!  Kör fortfarande bara lugn distans men kommer från den här veckan börja gå på lite tuffare. Men bara att kunna springa utan smärta är ju fantastiskt.

Var ute på Bosön med TT i torsdags. Alltid lika härligt att vara tillbaka där. Och riktigt roligt att träffa gänget igen. Några körde 5km test på 200m banan. 25 varv runt, runt, runt. Det är jäkligt jobbigt att stå på sidan och titta när alla andra springer. Blir så sjukt sugen att springa själv. Men vågade inte köra på med ett 5km test nu. Men jag räknar med att kunna vara med och köra efter årsskiftet och i januari är det dags för ett 5km test igen. Då jäklar!! FullSizeRender

Jag körde ju en tävling under hösten där man skulle trycka watt på cykeln och kom 3:a totalt. Vann ett laktattest som jag tänkte jag skulle försöka boka in nu i början på året. Kan vara bra. Det går riktigt tungt på cykelpassen just nu men det är bara att bita ihop.

Nu har jag tagit mig upp till kalla Norrland. Här är det vinter och kallt. Minus 13 grader stoltserar termometern med idag. Lite skillnad mot gårdagens löppass i 5 plusgrader. Kommer bli ett jäkligt kyligt löparpass snart. Så det får bli lager på lager på klädfronten. Ska ha sällskap av grymma löpartjejen Ida på dagens pass. Men räknar med att det ska bli lite varmare och i eftermiddag hoppas jag kunna hoppa i längdpjuckera och köra ett skidpass. Premiär!! Dags att damma av längdskidorna. Eftersom jag är lite ”lat” kommer det bli skejtskidorna som får åka fram. Orkar inte stå och valla idag. På torsdag har jag planerat in ett grymt längdpass på Vemdalsskalet i dom klassiska skidorna. Någon som är i krokarna och vill hänga på?

Då det är brist på simhall och cykel här uppe så får det bli löpning och längdskidor som träning samt styrka. Funkar bra det med och det skadar inte att köra lite annan form av träning ibland.

Nu är det dags att dricka morgonjava – kokkaffe – och ladda för träning!

IMG_0251

IMG_0281 IMG_0282

20131229-200711.jpg IMG_4603 20131229-201248.jpg 20131229-201705.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s